خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۷:۵۳   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    لواشک





    این روزها هوای گرم و روزهای بلند و آفتابی و داغ و میوه های تابستانی فراوان بهترین فرصت برای درست کردن لواشک است

    هر میوه ای را که دوست دارید و یا میوه های اضافی یخچال مثل هلو/زددآلو/گوجه/آلبالو و گیلاس/شلیل/آلو/زغال اخته/سیب /حتی دانه های انگور و غیره میتوانید بصورت تک میوه و یا مخلوطی از چند میوه را با کمی آب بپزید و بعد از خنک شدن از صافی رد کنید تا هسته و پوست اضافی آن جدا بشه و این مخلوط غلیظ را در سینی چرب شده یا روی پلاستیک تمیز پهن کنید و در زیر نور خورشید قرار دهید میتوانید یک توری و یا یک شیشه روی سینی قرار دهید تا گرد و خاک روی آن نشیند ولی یک گوشه ای از شیشه را باز بگذارید تا عرق نکنه

    اگر لواشکتان نازک باشه و در این گرمای 40 درجه یک یا دو روزه خشک میشه که میتوانید بعد از جدا کردن از سینی تا قیچی برش داده و یا با کمی شکر مخلوط کرده تا هم زیباتر بشه و هم شیرین تر بهرحال با سلیقه خودتون سرو کنید

    ترشی و شیرینی لواشک بستگی به میوه هایی داره که استفا ده میکنید


    انواع ترشی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان