ترشی انبه یا مانگومثل اینکه کسی خیال نداره دستور ترشی پست کنه پس خودم دست بکار میشم چند وقت پیش یکی از دوستام برام
فریبایک شیشه ترشی انبه آورد ولی وقتی بازش کردم دیدم خیلی شوره من هم که عاشق ترشی انبه هستم تصمیم گرفتم یه کاری بکنم تا این ترشی قابل خوردن بشه پس چند تا انبه سفت را پوست کندم و مکعبی خرد کردم یه هلو هم داشتم اون هم خرد کردم با چند قاشق سس خردل و فلفل قرمز و کمی گل پر و مقداری سرکه بعلاوه اون شیشه ترشی انبه شور همه را باهم مخلوط کردم و دوباره در شیشه ریختم خیلی عالی شده بود نه شور بود و نه خیلی تند
البته اگر ترشی آماده انبه نداشته باشید فقط کافی بجای اون یه مقداری نمک به این مخلوط اضافه کنید تا ترشی انبه تون آماده بشه و خیلی زود هم میرسه