مخلوط شوربراي سبزيجات از كلم برگ ، گل كلم ، هويج، خيار ، كرفس ، فلفل دلمه اي ،سير، فلفل سبز . ترخون و برگ كرفس استفاده كردم.....بعد از شستن ، خردكردن و خشك كردن سبزيجات ، توي ظرف هاي مورد نظر ميريزم ....
ظرف هاتونو اگر توي آبجوش نيم ساعتي بجوشونين خيلي خوب ميشه .....
من براي هر ليوان آب ، يك چهارم ليوان سركه و يك قاشق غذاخوري نمك در نظر مي گيرم ، اين محلول رو مي جوشونم ، بعد از مدت كوتاهي ، هنوز وقتي محلول گرمه ، روي مخلوط سزيجات مي ريزم و در ظرف شور رو نمي بندم تا اينكه كاملا خنك بشه ،اگه توي هر ظرف دوسه تا نخود خام بندازين ، شور زودتر مي رسه ، بعد از ٢٠ روز آماده ست