خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۷:۵۵   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    مخلوط شور

    براي سبزيجات از كلم برگ ، گل كلم ، هويج، خيار ، كرفس ، فلفل دلمه اي ،سير، فلفل سبز . ترخون و برگ كرفس استفاده كردم.....بعد از شستن ، خردكردن و خشك كردن سبزيجات ، توي ظرف هاي مورد نظر ميريزم ....

    ظرف هاتونو اگر توي آبجوش نيم ساعتي بجوشونين خيلي خوب ميشه .....

    من براي هر ليوان آب ، يك چهارم ليوان سركه و يك قاشق غذاخوري نمك در نظر مي گيرم ، اين محلول رو مي جوشونم ، بعد از مدت كوتاهي ، هنوز وقتي محلول گرمه ، روي مخلوط سزيجات مي ريزم و در ظرف شور رو نمي بندم تا اينكه كاملا خنك بشه ،اگه توي هر ظرف دوسه تا نخود خام بندازين ، شور زودتر مي رسه ، بعد از ٢٠ روز آماده ست


    انواع ترشی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان