ترشي گوجه فرنگي و كلم
گوجه فرنگي نسبتا بزرگ : ١٠ عدد
كلم برگ : ١ عدد
كلم قرمز : ١/٤ عدد
سير : ١ بوته
نمك ، فلفل قرمز ، زردچوبه
تخم گشنيز : ٢ قاشق غذاخوري
سياه دانه : ٢ قاشق غذاخوري
نعنا يا پونه خشك : كمي ( من از پونه كوهي استفاده كردم )
سركه : به ميزان لازم
گوجه هارو به صورت پوره درمياريم ، كلم هارو ريز مي كنيم ، سيرها رو هم له مي كنيم ، همه مواد رو با هم مخلوط مي كنيم و روشون سركه مي ريزيم ، بعد از يك هفته هم مي تونين ميل كنين