خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۷:۵۹   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    ترشي فلفل كبابي

    اصل اين ترشي با فلفل هاي قرمز و تنده ولي من نوع تندش رو اينجا پيدا نكردم ...

    فلفل هاي قرمز و مخروطي شكل رو كباب مي كنيم ، همون موقع كه هنوز داغ هستن توي كيسه فريزر ميذاريمشون و ده دقيقه صبر مي كنيم ، بعد از ده دقيقه به علت بخاري كه توي كيسه جمع شده ، به راحتي پوست فلفل ها كنده ميشه .....

    بعد فلفل هارو به اندازه و شكل دلخواه خرد مي كنيم ...

    يه كاري كه من كردم چند حبه سير و چند عدد گوجه سبز رو با پهناي كارد له كردم و به فلفل ها اضافه كردم ....

    به اين مخلوط نمك ، آويشن و مقدار زيادي پودر فلفل قرمز تند اضافه كردم و همه رو توي شيشه ريختم و بعد روشون رو با سركه پر كردم ....


    انواع ترشی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان