ترشي فلفل كبابياصل اين ترشي با فلفل هاي قرمز و تنده ولي من نوع تندش رو اينجا پيدا نكردم ...
فلفل هاي قرمز و مخروطي شكل رو كباب مي كنيم ، همون موقع كه هنوز داغ هستن توي كيسه فريزر ميذاريمشون و ده دقيقه صبر مي كنيم ، بعد از ده دقيقه به علت بخاري كه توي كيسه جمع شده ، به راحتي پوست فلفل ها كنده ميشه .....
بعد فلفل هارو به اندازه و شكل دلخواه خرد مي كنيم ...
يه كاري كه من كردم چند حبه سير و چند عدد گوجه سبز رو با پهناي كارد له كردم و به فلفل ها اضافه كردم ....
به اين مخلوط نمك ، آويشن و مقدار زيادي پودر فلفل قرمز تند اضافه كردم و همه رو توي شيشه ريختم و بعد روشون رو با سركه پر كردم ....