خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
411K
انواع ترشی
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۰:۵۴ ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
ترشی بادنجان شکم پر#
مواد لازم:
بادمجان قلمی کوچک ۶ عدد
سیر ۶ حبه
سبزی ترشی ۳۰۰ گرم
نعنا ۲۰۰ گرم
فلفل سبز تند دلخواه
سرکه ۱ لیتر
نمک وادویه ترشی به میزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه سبزی ها رو پس از اینکه پاک کردین و شستین بزارین آبشون یه مقدار خشک بشه که راحت خورد بشن وبعد سیر ها روپوست کنین وفلفل ها رو هم از وسط نصف کنین وتخم هاشونو بیرون بیارین ، همه رو با هم بریزین تو ی غذا ساز و حسابی له شون کنین حالا مخلوط له شده سیر و سبزی و فلفل رو داخل یه کاسه بریزین و روشون یک قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق چایی خوری ادویه ترشی بریزین وهم بزنین.
سرکه رو داخل قابلمه بریزین وبزارین جوش بیاد و بعد از جوش آمدن یک قاشق نمک به سرکه بزنین چون قراره که بادمجان ها توی سرکه پخته بشن و بهتره که نمک داشته باشه والبته من همیشه توی سرکه در حال جوش چند تکه کرفس تازه هم میندازم که سرکه رو خوش عطر وطعم کنه ولی نه مدت طولانی حدود ۵ دقیقه کافیه ، حالا بادمجون ها رو داخل سرکه بریزین و بزارین نیم پز بشن با یک چنگال امتحان کنین ، اگه راحت رفت داخل بادمجون یعنی خیلی آروم از توی سرکه بیارینشون بیرون وبزارین سرد بشن.
پس از سرد شدن بادمجون ها رو با چاقوی میوه خوری خیلی بادقت از سر به پایین شکاف میدیم (توجه داشته باشین که چاقو رو خیلی داخل بادمجون نکنین که باعث پاره شدن از دو طرف بشه ،چون مواد دیگه داخل بادمجون نمی مونه ومیاد بیرون).
اگر بادمجون تخم زیاد داشت مقداری از اونها بیارین بیرون و بعد یک قاشق پر از مخلوط سیر و سبزی وفلفل داخل شکم بادمجون کنین و کمی به اطراف فشار بدین تا جا باز کنه و بعد هم دوباره دو لبه بادمجون رو به هم نزدیک کنین و ببندین وبقیه بادمجون ها رو هم به همین روش پر کنین .
می تونین بادمجون ها رو داخل یک ظرف شیشه ای عمودی کنار هم ویا داخل یک ظرف پلاستیکی در دار به صورت افقی بچینین وسرکه ای که قبلا بادمجون ها رو توش جوشوندین و سرد شده روشون بریزین .
این ترشی تقریبا آماده برای مصرف ولی بهتره ۲ الی ۳ روز صبر کنین که طعم سیر وسبزی و فلفل داخل بادمجون ها بره و لذت خوردن این ترشی رو چند برابر بکنه.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات