خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    عکس و تصویر #ترشی_بادمجان_مخلوط قبلا ترشی بادمجان شکم پر رو آموزش دادم.این هم نوع دیگه از ترشی بادمجون ...

    #ترشی_بادمجان_مخلوط 

    قبلا ترشی بادمجان شکم پر رو آموزش دادم.این هم نوع دیگه از ترشی بادمجون که نکته به نکته توضیح میدم.اگه سوالی داشتید در خدمتتون هستم.
    بادنجان سه کیلو اگر خواستید اندازه رو کم کنید از تعداد فلفل وسبزی کمتر استفاده کنید.من برای سه کیلو بادنجان سه عدد فلفل رنگی دلمه ای زرد وسبز وقرمز استفاده کردم حدود 150 گرم هم فلفل هندی سبز شیرین استفاده کردم.اگر خواستید میتونید از فلفل های تند استفاده کنید.
    سیر ریز خرد شده یک بوته کامل
    گلپر نیم کوب یک قاشق غذاخوری وگلپر نسایده دو قاشق
    سیب درختی دو عدد فرقی نمیکنه زرد باشه یا قرمز.چون طعم خیلی خوبی به سرکه میده .کمی نمک
    سبزی معطر.شامل چچاق.خالواش .ترخون.نعناع .مرزه .من از خشک شده استفاده کردم.دوستان اگه سبزی شمال در دسترس ندارن میتونن فقط از نعناع.ترخون ومرزه استفاده کنند.
    سرکه ملس شده با کمی عسل یا شکر یا شربت آلبالو.
    یک عدد هویج نگینی خرد شده درصورت تمایل.
    ابتدا بادمجون ها رو با کمی سرکه نیم پز می کنیم.بعد آبکش کرده تا آبش کشیده بشه.وقتی خنک شد بشکل حبه ای خرد می کنیم .همه مواد فوق رو به شکل نگینی خرد میکنیم.سبزیجات معطر رو اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده داخل شیشه می ریزیم.ودرنهایت سرکه شیرین شده رو اضافه کرده در شیشه رو می بندیم.این ترشی بعد از دو روز قاب خوردنه.بسیار طعم ورنگ خوبی داره واشتها رو دوچندان میکنه .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان