خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
411K
انواع ترشی
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۱:۰۰ ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
ترشی میوه:
چی لازم دارم:
سیب درختی : نیم کیلو
گوجه فرنگی : یک کیلو
به : نیم کیلو
کیوی : یک کیلو
گلابی : نیم کیلو
گل کلم بزرگ : یک عدد
پوست مرکبات : نیم کیلو
بادمجان : یک کیلو
سیر : ۲۵۰ گرم
هویج فرنگی : نیم کیلو
خیار : یک کیلو
نعنا : ۲۵۰ گرم
ادویه ی ترشی شامل زیره ی سبز و سیاه، تخم گشنیز، گلپر، تخم رازیانه، سیاه دانه و سرکه : به مقدار لازم
نمک : نصف قاشق غذاخوری
زعفران ساییده شده و حل شده : نصف قاشق مربا خوری
چطوری درست کنم:
ابتدا بادمجان ها را پس از تکه تکه کردن با پوست درون سرکه بپزید و پس از سرد شدن ، آنها را چرخ کنید.
آن گاه بقیه مواد را بشویید و خشک کرده و چرخ کنید.
اکنون مواد را با بادمجان مخلوط کنید. نمک ، ادویه ترشی و زعفران را به آن بیافزایید.
این ترشی نیاز چندانی برای رسیدن ندارد.(یک هفته آن هم درون یخچال و یا جای خشک).
نکته:
اولا آب میوه ها را که چرخ کرده اید، دور نریزید. آن را روی مواد ترشی بریزید.
دوم آن که ادویه ی ترشی را پس از آسیاب کردن (به جز سیاه دانه) به مواد اضافه کنید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات