خانه
410K

انواع ترشی

  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ترشی بلال

    مواد لازم:

    بلال 4عدد

    سیر یه بوته

    سرکه قرمز ونمک  به میزان لازم

    بلال را پوست گرفته وبامقداری اب میگذریم تا بپزد بعد بلال ها را بطور مساوی به اندازه یک بند انگشت برش میدهیم از چاقو مناسب استفاده کنید چون برش دادن بلال یه کم به خاطر سفت بودنش سخته و درون شیشه مناسب حلقه های بلال را می چینیم ویه ردیف سیر به همین ترتیب تاشیشه پر شود سرکه ونمک را قاطی می کنیم وروی بلال میریزیم  بعد ازیکهفته درون یخچال میتوان نوش جان کرد.

    انواع ترشی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان