۱۱:۰۵ ۱۳۹۲/۶/۴
از رودبار که اومدیم زیتون شکسته خریدم و خودم برا اولین بار باهاش زیتون پرورده درست کردم ....خودم که خیلی کیف کردم
من آب انار نداشتم و رب انارم هم ملس بود وترش نبود برا همین آبلیمو زدم تا یه کمی ترش بشه
سبزی محلی هم نداشتم برا همین بهش یه قاشق مربا خوری گلپر و یه قاشق غذا خوری نعنا خشک زدم ...
من زیتون رو تو آب خیس نکردم و فقط شستمش . بعد بهش سیر له شده و گردو و رب انار و نمک و آبلیمو و نعنا و گلپر زدم ...
اگه اب انار و دونه انار داشته باشیم که خیلی خوشگل تر میشه