۱۹:۴۵ ۱۳۹۲/۶/۴
اینم یه دستور دیگه:
بامیه های ریز رو شستم و با چنگال روش سه بار سوراخ زدم بعد ریختم تو یه قابلمه و روش آب سرد ریختم و زیرش رو روشن کردم و گذاشتم تا آب جوشید و بعد زیرش رو خاموش کردم و آب کش کردم و باز با سرد شستم اینکار باعث شد تا مایع لزج کامل بیرون بیاد و برعکس سبزیهای دیگه بامیه سبزتر شد
بعد که کامل اب بامیه ها رفت با موسیر که چیپسی خرد شده بودو فلفل چیلی چند تا دونه و سبزی که شامل نعناع گشنیز ریحون و شوید بود و سبزه ها هم باید درسته باشه و نمک و سرکه سفید رفت تو شیشه
به دلیل همون یه جوش که بامیه خورده بود در عرض یک هفته تا ده روز میرسه
فقط کلا یادتون باشه تا موقعی که هوا هنوز سرد نشده ترشی رو تو یخچال نگهداری کنید