خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ترشی  کدو و پیاز  

    مواد لازم 

    سرکه سیب   ۲ پیمانه

    شکر قهوه ای   ۱,۳/۴ پیمانه

    برگ بو   ۳ عدد

    نمک   ۱ قاشق غذا خوری

    آویشن خشک  ۱ قاشق چای خوری

    کدو   ۹۰۰ گرم

    پیاز کوچک خرد شده  ۲ عدد

    طرز تهیه

    ۱- داخل یک قابلمهٔ مناسب سرکه و شکر را می‌ریزیم. برگ بو، نمک و آویشن را داخل آن ریخته و به مدت 3 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم تا شکر کامل حل شود

    ۲- کدو و پیازها را به صورت باریک حلقه حلقه کرده و داخل ظرف مناسب می‌ریزیم. 

    ۳- مخلوط سرکه را روی آن ریخته و در آن را می‌گذاریم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرو می‌کنیم

    ۴- به باور ایرانی ها ترشی باید مدتی در فضای خنک و تاریک باقی بماند تا خوب جا بیفتد. این مسئله در مورد این ترشی هم صادق است. اما اگر بلافاصله هم آن را سرو کنید مسئله ای ندارید و در واقع یک نوع ترشی سالادی به حساب می آید

    سایر نکات

    اگر به دنبال ترشی های متفاوت و جدید هستید، این یکی را از دست ندهید. این ترشی مکمل بسیار عالی برای انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی است. انواع خوراک های گوشت از سراسر دنیا را ببینید و تنوعی به برنامه غذایی تان بدهید. به جای شکر قهوه ای می توانید از نصف پیمانه شکر سفید استفاده کنید.

    انواع ترشی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان