خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    «ترشی لیته»

    ترشی یکی از مخلفاتی است که اگر در کنار غذا باشد، تقریبا هیچ کسی نمی تواند یه ناخونک به آن نزند! مخصوصا ترشی لیته که خیلی هم میچسبد. در این مطلب طرز تهیه ترشی لیته را به شما آموزش می دهیم.

    مواد اولیه:

    بادمجان بادمجان 1 کیلو
    فلفل دلمه ای قرمز بزرگ 1 عدد
    فلفل دلمه ای سبز بزرگ 1 عدد
    فلفل سبز 70 گرم
    هویج بزرگ 3 عدد
    سیر رنده شده 3 تا 4 حبه
    کلم پیچ سفید نصف عدد
    سرکه 1 کیلو
    مرزه 100 گرم
    نعنا 100 گرم
    ترخون 100 گرم
    گیشنیز 100 گرم
    جعفری 100 گرم
    پونه 100 گرم
    زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
    طرز تهیه:

    1- بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس آنها را آبکشی کنید و همراه با سیر چرخ کنید.

    2- کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزیجات را به ترشی اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید. سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    3- ترشی را به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان