خانه
410K

انواع ترشی

  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    ترشي بندري
    مواد لازم:

    آب گوجه : 3 لیتر یا گوجه فرنگی : 5 کیلوگرم
    بادمجان : یک کیلوگرم
    گل کلم : 500 گرم
    هویج : 500 گرم
    کرفس : 200 گرم
    خیار : 200 گرم
    سیر : 100 گرم
    فلفل تند : 100 گرم
    ادویه کاری : 2 قاشق غذاخوری
    گشنیز : 2 قاشق غذاخوری
    گلپر : یک قاشق غذاخوری
    سیاه دانه : 2 قاشق غذاخوری
    نمک : به میزان لازم
    سرکه : به میزان لازم
    طرز تهیه:

    1. بادمجان را با پوست به مدت 10 دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.

    2. بقیه مواد را خرد کنید و در آب گوجه و مقداری سرکه بجوشانید.

    3. حرارت را خاموش کنید و زمان دهید تا مواد سرد شود.

    4. ادویه و بادمجان خرد شده را به این مواد اضافه کنید. اگر لیته خواستید آنرا داخل مخلوط کن می ریزید .

    5. بعد از 10 روز ترشی آماده است و باید در یخچال نگهداری شود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان