۱۱:۰۰ ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
این ترشی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و مزیت آن این است كه در 3 یا 4 روز بعد از درست كردن ترشی ما آماده است.
مواد لازم :
بادمجان قلمی متوسط / 2 کیلو
فلفل سبز تند / 5-7 عدد
سیر / 1 بته
نعناع خشك / 1 قاشق غذاخوری
سیاه دانه / 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز(آسیاب شده) / 1 قاشق غذاخوری
گلپر (آسیاب شده) / 1 قاشق غذاخوری
سركه قرمز و نمک / به مقدار لازم
طرز تهیه:
پوست اضافه سربادمجانها را جدا میکنیم. بادمجانها را شسته و خشك كنید.سپس آنها را به قطعات ریز خرد کنید و با یک پیمانه سرکه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید.
بعد از 5 دقیقه که جوشید ،از روی آتش برمیداریم تا زیاد نرم و له نشوند . بعد می گذارید تا سرد شوند و از داغی بیفتد.
فلفل ها را نیز با آب جوشانده و تخم های آنها را حارج نموده و خرد میکنیم. سیرها را نیز پوست کنده و خرد میکنیم
بادمجانها،فلفل و سیر را به همراه ادویه ها و سبزی خشک مخلوط کرده و به ظرفهای شیشه ای مناسب منتقل می کنیم و روی آنها سرکه میریزیم تا حدی که روی بادمجانها را بپوشاند.
نكته ها:
این ترشی پس از 3-4 روز قابل مصرف می باشد.
ممکن است بعد از گذشتن 1 تا 2 روز سرکه جذب بادمجانها شده و روی شیشه ترشی شما خالی شود که در اینصورت بهتر است مقداری سرکه به شیشه ترشی اضافه شود.
پس از باز شدن بهتر است در جای سرد- ترجیحا یخچال - نگهداری شود.