خانه
410K

انواع ترشی

  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    این ترشی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و مزیت آن این است كه در 3 یا 4 روز بعد از درست كردن ترشی ما آماده است.
    مواد لازم :
    بادمجان قلمی متوسط / 2 کیلو
    فلفل سبز تند / 5-7 عدد
    سیر / 1 بته
    نعناع خشك / 1 قاشق غذاخوری
    سیاه دانه / 1 قاشق غذاخوری
    تخم گشنیز(آسیاب شده) / 1 قاشق غذاخوری
    گلپر (آسیاب شده) / 1 قاشق غذاخوری
    سركه قرمز و نمک / به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    پوست اضافه سربادمجانها را جدا میکنیم. بادمجانها را شسته و خشك كنید.سپس آنها را به قطعات ریز خرد کنید و با یک پیمانه سرکه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید.
    بعد از 5 دقیقه که جوشید ،از روی آتش برمیداریم تا زیاد نرم و له نشوند . بعد می گذارید تا سرد شوند و از داغی بیفتد.
    فلفل ها را نیز با آب جوشانده و تخم های آنها را حارج نموده و خرد میکنیم. سیرها را نیز پوست کنده و خرد میکنیم
    بادمجانها،فلفل و سیر را به همراه ادویه ها و سبزی خشک مخلوط کرده و به ظرفهای شیشه ای مناسب منتقل می کنیم و روی آنها سرکه میریزیم تا حدی که روی بادمجانها را بپوشاند.
    نكته ها:
    این ترشی پس از 3-4 روز قابل مصرف می باشد.
    ممکن است بعد از گذشتن 1 تا 2 روز سرکه جذب بادمجانها شده و روی شیشه ترشی شما خالی شود که در اینصورت بهتر است مقداری سرکه به شیشه ترشی اضافه شود.
    پس از باز شدن بهتر است در جای سرد- ترجیحا یخچال - نگهداری شود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان