خانه
410K

انواع ترشی

  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    كلم شور
    موادلازم:
    گل کلم 1 عدد متوسط
    هویج تازه 3 عدد
    فلفل (تند) به میزان لازم
    کرفس (قسمت ساقه) 2 ساقه
    آب (نمک زده شده) به میزان لازم
    سرکه 1 لیوان
    سبزی (شور شوید مرزه جعفری و سبزی خود کرفس) 500گرم
    شرح و مراحل پخت:

    آب به اندازه ای که روی ظرفی که مواد می ریزیم بپوشاند در قابلمه ریخته و یک لیوان سرکه و نمک را هم می ریزیم تدر آن به محض اینکه جوش آمد خاموش می کنیم.

    کرفس ، هویج ، گل کلم ، فلفل را شسته.

    کرفس را خرد کرده،هویج را هم خرد می کنیم به هر انداره که دوست داشته باشید یا اینکه بخواهید قالب بزنید .

    گل کلم را به هر اندازه که دوست داشته باشید خرد می کنید.

    سبزی را هم پاک کرده شسته، همه مواد را درون ظرف مورد نظر ریخته و از آب نمکی که درست کرده ایم داخل آن می ریزیم و درش را محکم می بندید که هوا نکشد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان