۱۱:۰۰ ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
كلم شور
موادلازم:
گل کلم 1 عدد متوسط
هویج تازه 3 عدد
فلفل (تند) به میزان لازم
کرفس (قسمت ساقه) 2 ساقه
آب (نمک زده شده) به میزان لازم
سرکه 1 لیوان
سبزی (شور شوید مرزه جعفری و سبزی خود کرفس) 500گرم
شرح و مراحل پخت:
آب به اندازه ای که روی ظرفی که مواد می ریزیم بپوشاند در قابلمه ریخته و یک لیوان سرکه و نمک را هم می ریزیم تدر آن به محض اینکه جوش آمد خاموش می کنیم.
کرفس ، هویج ، گل کلم ، فلفل را شسته.
کرفس را خرد کرده،هویج را هم خرد می کنیم به هر انداره که دوست داشته باشید یا اینکه بخواهید قالب بزنید .
گل کلم را به هر اندازه که دوست داشته باشید خرد می کنید.
سبزی را هم پاک کرده شسته، همه مواد را درون ظرف مورد نظر ریخته و از آب نمکی که درست کرده ایم داخل آن می ریزیم و درش را محکم می بندید که هوا نکشد.