خانه
410K

انواع ترشی

  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    عکس و تصویر وش تهیه ترشی بامیه بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم ...

    روش تهیه ترشی بامیه

    بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند)...

    ترشی ,ترشی بامیه,ترشی بامیه با تمر هندی

    ترشی ,ترشی بامیه,ترشی بامیه با تمر هندی,ترشی بامیه مامی سایت,ترشی بامیه با گوجه,ترشی بامیه سبز,ترشی بامیه خوشمزه,ترشی بامیه,طرز تهیه ترشی بامیه,تهیه ترشی بامیه,آموزش ترشی بامیه,انواع ترشی,انواع ترشی

    مواد لازم


    بامیه یک کیلو
    موسیر تازه 3 عدد 
    سیر 3 تا 4 حبه
    جعفری و ترخون تازه 50 گرم 
    نعنا خشک 1 تا 2 قاشق غذاخوری
    سرکه سفید به میزان لازم



    روش تهیه :
    بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند). بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر کنید تا آب آن ها خشک شود.

    بامیه ها را به صورت لایه به لایه با سیر، موسیر، جعفری و ترخون تازه و نعناع خشک، داخل یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید.داخل شیشه سرکه بریزید ‌تا حدی که روی مواد را بگیرد. درب ظرف را محکم بندید. در صورت دلخواه می توانید یک عدد کیسه فریزر روی سر شیشه بگذارید و سپس درب آن را ببندید تا هوا نکشد. 20 روز بعد ترشی قابل مصرف است.



    نکات:
    * اگر تردی بامیه را دوست ندارید، می توانید قبل از ریختن در شیشه، آن را کمی در آب بجوشانید. سپس در آبکش بریزید تا آب آن برود و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید.

    * حتما موقع پاک کردن، بامیه های زده دار و نصفه را جدا کنید.

    * بعضی ها طعم تند سرکه را دوست ندارند و به سرکه، آب هم اضافه می کنند. یادتان باشد برای این ترشی، از آب جوشیده و نمک کمتری استفاده کنید (حدود یک هشتم شیشه).

    * می توانید موسیر و سیر و سبزی ها را اضافه نکنید، ولی پیشنهاد می کنم نعنا خشک را به هیچ وجه حذف نکنید.

    * اگر ترشی لیز شد، می توانید آب آن را کاملا دور بریزید و یک بار دیگر با سرکه پر کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان