۱۳:۵۶ ۱۳۹۵/۴/۲۳
ترشی گوجه سبز
مواد لازم:
گوجه سبز:به مقدار لازم
ترخون تازه:به مقدار لازم
سرکه سفید:به مقدار لازم
نمک:به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- گوجه سبزها را بشویید و خشک کنید.
۲- درون ظرف ترشی کمی ترخون بریزید سپس گوجه سبزها را درون شیشه و روی ترخون ها بریزید و در انتها نیز روی گوجه سبزها لایه ای ترخون بچینید.
۳- سرکه را با مقداری نمک مخلوط کنید و شیشه ترشی را پر کنید تا جایی که سرکه بالای گوجه سبزها و ترخون ها بیاید سپس در ظرف ترشی را ببندید و در جای خنک ( خارج از یخچال ) نگهداری کنید تا پس از چند روز ترشی اماده مصرف شود.