خانه
410K

انواع ترشی

  • ۱۰:۵۲   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال 

    ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ 

     ترشی نارنگی و پرتقال

    مواد لازم برای تهیه ترشی نارنگی و پرتقال :

    پرتقال : ۱۰ عدد

    نارنگی : ۱۰ عدد

    سرکه : ۲ پیمانه

    چوب دارچین : ۲ عدد

    پودرمیخک : یک دوم قاشق چ

    آب پرتقال ونارنگی : یک پیمانه

    شکر : ۲ پیمانه

    canned-mandarin-1

    روش پخت مربای نارنگی و پرتقال 

    پرتقالها ونارنگیها را پوست کنده و پرپر می کنیم. سپس باچاقوی تیزپوست هرپره رابه آرامی از آنها جدا می کنیم، بطوریکه فقط گوشت آنهاباقی بماند.

    بعد پره های پرتقال و نارنگی را داخل ظرف شیشه ای می چینیم.

    آب پرتقال و سرکه و شکر و چوب دارچین و پودر میخک را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم.

    به مدت ۲ دقیقه می جوشانیم تاشکر حل شود.

    حالا آن را به حالت داغ ، داخل شیشه می ریزیم و می گذاریم سرد شود.

    پس از سرد شدن، در شیشه را می بندیم. ترشی نارنگی و پرتقال بعد از یک روز قابل استفاده است و می توان آن را داخل یخچال به مدت ۶ ماه تایک سال نگهداری کرد.

     

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان