دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟
پرتقال : ۱۰ عدد
نارنگی : ۱۰ عدد
سرکه : ۲ پیمانه
چوب دارچین : ۲ عدد
پودرمیخک : یک دوم قاشق چ
آب پرتقال ونارنگی : یک پیمانه
شکر : ۲ پیمانه
پرتقالها ونارنگیها را پوست کنده و پرپر می کنیم. سپس باچاقوی تیزپوست هرپره رابه آرامی از آنها جدا می کنیم، بطوریکه فقط گوشت آنهاباقی بماند.
بعد پره های پرتقال و نارنگی را داخل ظرف شیشه ای می چینیم.
آب پرتقال و سرکه و شکر و چوب دارچین و پودر میخک را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم.
به مدت ۲ دقیقه می جوشانیم تاشکر حل شود.
حالا آن را به حالت داغ ، داخل شیشه می ریزیم و می گذاریم سرد شود.
پس از سرد شدن، در شیشه را می بندیم. ترشی نارنگی و پرتقال بعد از یک روز قابل استفاده است و می توان آن را داخل یخچال به مدت ۶ ماه تایک سال نگهداری کرد.