طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد.
ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است.
ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد.
آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مناسب فصل : همه فصول
مواد لازم :
به ۱ کیلو گرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب ۱ لیتر
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
من هم مربا و هم ترشى به را درست کردم.
خیلى ترشى اش خوشمزه است و خیلى هم راحته و سریع می رسد.
به ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.
روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است .
سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به ها بریزید.
و درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.
بعد کنار غذا و ترشى هاى دیگه نوش جان کنید.
نکته تهیه ترشی به:
این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسیار خوش طعم است.