خانه
410K

انواع ترشی

  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

    مواد اولیه :
    پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری
    گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری
    پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری
    دارچین ۱قاشق چایخوری
    جوز هندی ۱قاشق چایخوری
    فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری
    فلفل قرمز ۱قاشق چایخوری
    رازیانه (پودر) ۱قاشق چایخوری
    سبزی (به نسبت مساوی از مرزه،ترخان،گشنیز و نعنا خشک) ۴قاشق چایخوری
    زردچوبه ۱قاشق چایخوری
    سیاه دانه ۱قاشق چایخوری
    بادیان ۱قاشق مرباخوری
    میخک ۱قاشق مرباخوری

     

    طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

     

     

    طرز تهیه :

    ابتدا تمام ادویه های نام برده شده را جداگانه در آسیاب بریزید تا کاملا به حالت پودر در بیایند. مواد پودر شده را با هم مخلوط کنید و داخل تابه بریزید و تقریبا ۲ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا عطر آنها کمی آزاد شود.
    ادویه آماده شده را داخل ظرف در داری داخل جای تاریک و خشک قرار دهید.

     

    نکات:

    ۱)در صورت تمایل مقداری نمک هم به ادویه اضافه کنید.
    ۲)میتوانید قدری ادویه گرام ماسالا هم به این ادویه اضافه کنید.
    ۳)این ادویه را میتوانید برای انواع ترشی و شور مورد استفاده قرار دهید.
    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان