۱۱:۲۵ ۱۳۹۵/۹/۱۳
#لیته بادمجان
بادمجان به پنج کیلو، سیر یک بوته فلفل قرمز به مقدار لازم ،نمک به مقدار لازم،سرکه به مقدار لازم،هویج سه عدد متوسط سبزی معطر گشنیز وچوچاق ونعناوخوشبو وترخون خیلی کم ترازبقیه جعفری هم کم
ابتدابادمجانهاروحلقه ای یانگینیوهویج خوردمیکنیم بعدتوی چهارلیوان آب وپنج لیوان سرکه میجوشونیم سبزی های معطروسیرروخوردمیکنیم بادمجانهاکمی که پخت آبکش میکشیم ومیگذاریم خنک بشن اون آبوسرکه که بادمجانهاروتوش جوشوندیم نبایدتوی ترشی بریزید،نگار
بعدازخنک شدن بادمجانهاروساطورمیزنیم تا به اندازه دلخواه خوردبشن بعدازاون نمک و فلفل وسبزی معطربه همراه سیروسرکه خالص روش میریزیم هم میزنیم توی شیشه که ریختیم دوباره سرکه رواندازه میکنیم مواظب باشیدبیش ازحدترش نشه