خانه
412K

انواع ترشی

  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۸/۷/۱۷
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه ترشی ناز خاتون

    ترشی نازخاتون🍆🍆🍆 یه نوع ترشی هست که با بادمجان کبابی درست میشه .
    بادمجون ها رو کباب میکنید.تا جایی کباب کنید که داخلشون کامل پخته بشه. پوستشون رو جدامیکنید من زیر شیر آب میگیرم که تمام پوستهاش جدابشه. و هیچی روش باقی نمونه.
    من همیشه داخل میکسر له له میکردم
    اینبار ساطوریش کردم
    فرقی نمیکنه هرطور خودتون دوس دارید یا ساطوری یا میکس.
    بعد داخل کاسه ای میریزیم و روش سیر فراوان رنده شده. نمک. شکر. آبغوره. نعناع خشک یا ریحان خشک میریزیم و مخلوط میکنیم تا به غلظت دلخواهمون دربیاد.
    ازش میچشیم اگه لازم بود شکر و آبغوره اش رو کم و زیاد میکنیم.
    اگه دوس داشتید میتونید گوجه کبابی ساطوری هم بهش اضافه کنید.(من نریختم)
    میتونید بجای ابغوره سرکه بریزید ولی با ابغوره یه چیز دیگه است😋
    همون لحظه قابل استفاده است مثل سالاد بورانی یا ترشی کنار غذا
    ولی دوروز بمونه که طعم دود و ابغوره و شکر به خورد بادمجونا بره بهتر میشه

    انواع ترشی

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۷/۷/۱۳۹۸   ۱۶:۱۴
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان