خانه
107K

انواع سالاد

  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست
    سس خردل


    مواد لازم:

    آبليمو 1/4 پيمانه
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    پودر خردل 2 قاشق سوپخوري
    خامه 4 قاشق سوپخوري

    طرز تهيه:
    آبليمو را در ظرفي مي ريزيم. پودر خردل را همراه با نمك و فلفل با آبليمو مخلوط كرده و در آخر خامه را اضافه مي كنيم. مجدداً تمام مواد را با هم مخلوط مي كنيم. اين سس مناسب براي سرو كردن با انواع گوشتهاي سفيد‌، قرمز و ساندويچ ها مي باشد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان