سالاد اسفناج با پرتقال
مواد لازم:
اسفناج شسته شده و درشت خرد شده500 گرم
فیله پرتقال یک عدد درشت
لبوی پخته شده 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
بادام هندی یا گردوی خیس خورده 50 گرم
روغن زیتون
آب پرتقال 3/1 پیمانه
سرکه بالزامیک
نمک و فلفل
🌺🌺🌺@ashpazima
طرز تهیه
لبوی قرمز یا چغندر قند پخته /گوجه فرنگی و فیله پرتقال را بشکل چهارگوش های درشت خرد میکنیم
اسفناج ها اگر برگهای ریز و کوچک داشتند درسته استفاده میکنیم وگرنه درشت خرد کرده
تمامی مواد را باهم مخلوط کرده
روغن زیتون و سرکه بالزامیک و آب پرتقال را با نمک و فلفل مخلوط کرده و روی سالاد میریزیم و زیر رو میکنیم تا همه جای سالاد سسی شود
از فیله گریپ فروت خونی نیز میتوانید در این سالاد استفاده کنید
این سالاد برای کنار ماهی و مرغ بسیار مناسب میباشد
این سالاد سرشار از آهن است و بعلت داشتن ویتامین سی باعث جذب بیشتر آهن در بدن میشود