خانه
107K

انواع سالاد

  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۵/۵/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سالاد اسفناج با پرتقال

    مواد لازم:

    اسفناج شسته شده و درشت خرد شده500 گرم

    فیله پرتقال یک عدد درشت 

    لبوی پخته شده 2 عدد

    گوجه فرنگی 2 عدد 

    بادام هندی یا گردوی خیس خورده 50 گرم

    روغن زیتون 

    آب پرتقال 3/1 پیمانه

    سرکه بالزامیک 

    نمک و فلفل

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهیه

    لبوی قرمز یا چغندر قند پخته /گوجه فرنگی و فیله پرتقال  را بشکل چهارگوش های درشت خرد میکنیم 

    اسفناج ها اگر برگهای ریز و کوچک داشتند درسته استفاده میکنیم وگرنه درشت خرد کرده 

    تمامی مواد را باهم مخلوط کرده

    روغن زیتون و سرکه بالزامیک و آب پرتقال را با نمک و فلفل مخلوط کرده و روی سالاد میریزیم و زیر رو میکنیم تا همه جای سالاد سسی شود

    از فیله گریپ فروت خونی نیز میتوانید در این سالاد استفاده کنید

    این سالاد برای کنار ماهی و مرغ  بسیار مناسب میباشد

    این سالاد سرشار از آهن  است و بعلت داشتن ویتامین سی باعث جذب بیشتر آهن در بدن میشود

    انواع سالاد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان