خانه
97.6K

انواع پلو

  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۳/۲/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    این دستور پخت و از تو نت دیدم 



    زرشك پلو با ته ديگ مغز آفتابگردان

    فكر مي كنم اين غذارو همه بلد باشين ، فقط يه توضيح كوچولو بدم....

    همونطور كه هميشه گفتم من از طعم شيريني توي غذا خوشم نمياد ، براي همين موقع تفت دادن زرشك و خلال پسته ، از شكر استفاده نكردم....

    براي ته ديگ هم ، وقتي برنج رو آبكش كردم ، توي قابلمه روغن ريختم و مغز آفتابگردان رو روي روغن داغ پخش كردم ، طوري كه كاملا كف ظرف رو بپوشونه و بعد با كفگير پرس كردم ... بعد برنج آبكش شده رو روش ريختم تا دم بكشه....

    بعد هم موقع سرو از مخلوط برنج زعفراني ، زرشك و پسته استفاده كردم


    انواع پلو
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان