خانه
97.6K

انواع پلو

  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۳/۲/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست


    قيمه خشك

    يكي ديگه از غذاهاي اردبيل هستش ، البته معمولا همراه غذاهاي ديگه سرو ميشه ....

    گوشت چرخ كرده : ٣٠٠ گرم 

    لپه پخته : ١/٢ پيمانه 

    خلال بادام : ١/٢ پيمانه 

    زرشك : ١/٤ پيمانه 

    پياز : ١ عدد 

    رب گوجه : ١ قاشق غذاخوري (‌در صورت تمايل ، ولي من استفاده نكردم )

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران ، دارچين ، پودر سير 

    گوشت رو به همرا پياز ريز شده سرخ مي كنيم ، خلال بادام ، لپه و همه ادويه جات رو اضافه مي كنيم و دوباره به تفت دادن ادامه ميديم ...

    در ظرف رو مي بنديم و حرارت رو خيلي كم مي كنيم ، اين غذا نيازي به آب نداره ، فقط بايد حرارت خيلي كم باشه ...وقتي كه پخت ، دقايقي قبل از اينكه از روي حرارت برداريم ، زرشك رو اضافه مي كنيم ، كمي هم مي زنيم و بعد سرو مي كنيم


    انواع پلو
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان