خانه
98.1K

انواع پلو

  • ۱۸:۴۰   ۱۳۹۳/۱۰/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    انواع پلو



    دمی گشنیز" با نیمرو، پیازچه و ماست "





    برنج ۱۱/۲ پیمانه 

    ۲ پیمانه پر یا به مقدار دلخواه گشنیز تازه به صورت درشت خورد شده.

    نمک به اندازه دلخواه

    روغن مایع ۲ ق غ



    برنج رو با آب روی حرارت بالا بجوش آورده ، نمک، روغن را به آن افزوده کمی هم زده در آن را گذاشته و حرارت را کم کنید. برنج که کمی پخت گشنیز را به آن افزوده باز هم زنید در آن را گذاشته و بگذارد تا آرام پخته شود. همین  دوست داشتید میتونید با نیمرو سرو کنید


    انواع پلو
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان