خانه
97.6K

انواع پلو

  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۳/۱۰/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کرفس پلوبرای چهار نفر



    • برنج 4 پیمانه


    • کرفس پاک کرده 400 گرم


    • گوشت چرخ کرده 300 گرم


    • پیاز رنده شده 1 عدد


    • سیر له شده 2 حبه


    • ادویه، نمک و فلــفل به میزان لازم


    • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری


    • پودر لیــمو امانی 1 قاشق مرباخوری


    • کره محلی 50 گرم


    • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری


    کرفس پلو


    طرز تهیه


    گوشت چرخ ‌کرده را به همراه پیاز، سیر و ادویه مخلوط نموده، سپس آنها را به شکل کوفته ریزه در آورده و درون کمی کره سرخ می‌نماییم. گوشت‌ها را از تابه در آورده و کرفس‌ را افزوده و تفت می‌دهیم تا مقداری نرم شود. رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه‌ها را به کرفس اضافه کرده، یک پیمانه آب جوش ریخته و اجازه می‌دهیم با هم بپزند. برنج خیس کرده را پخته و آبکش می‌نماییم.


    از کرفس و گوشت لابه‌لای پلو ریخته و کمی پودر لیمو امانی نیز می‌پاشیم. در پایان زعفران را با باقی کره مخلوط کرده، روی برنج ریخته و پلو را دم می‌کنیم.

     
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان