مرغ پلوى زعفرونى
مرغ پلوى زعفرونى يا دم پخت مرغ غذايى است بسيار خوشمزه و كامل با طرز تهيه ايى بسيار راحت
مواد لازم:
مرغ ١ كيلو
برنج ٣ پيمانه
زرشك ١/٣ پيمانه
زعفران ١ ق چ
پياز ١ عدد
زيره سياه ١ ق غ
نمك و فلفل قرمز و زردچوبه به ميزان لازم
كره ١٥٠ گرم
چوب دارچين يك تكه كوچك
طرز تهيه :
ابتدا پياز را رنده كرده و با نصف مقدار كره كمى تفت دهيد ( اضافه كردن دو قاشق غذاخورى روغن به كره مانع از سوختن كره ميشود )
مرغ را به تكه هاى نسبتا كوچك تقسيم كنيد و به همراه پياز كمى تفت دهيد . نمك و فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه كرده و يكى دو ليوان آب نيز اضافه كنيد ، چوب دارچين و نيمى از زعفران را نيز بيافزاييد و اجازه دهيد مرغ پخته شود .
سپس برنج را كه از قبل خيس كرده ايد بشوييد تا شورى اضافه آن گرفته شود.
برنج را در آب مرغ ريخته باقيمانده كره و زعفران را نيز اضافه كنيد ، برنج را دم كنيد . زرشك را شسته و در كمى روغن تفت دهيد يك قاشق. غذاخورى شكر هم به آن اضافه كنيد .
زيره را شسته و روى سطح برنج بپاشيد . بعد ازاينكه برنج شما دم كشيد آنرا در ديس بكشيد و تكه هاى مرغ را اطراف ديس قرار داده و با زرشك روى پلو را تزئين كنيد.
نوش جان