خانه
97.7K

انواع پلو

  • ۱۵:۳۹   ۱۳۹۲/۹/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    من برای لوبیا پلو همیشه لوبیا رو بخار پز میکنم ...هویج رو هم نگینی خرد میکنم و اونم بخار پز میکنم
    پیاز رو نگینی خرد میکنم و تفت میدم و بهش گوشت چرخ کرده میزنم و تفت میدمبعد لوبیا و هویج رو اضافه میکنم و تفت مختصر میدم و بهش کمی رب و نمک و فلفل میزنم و کمی آب میریزم تا بپزه و سس غلیظ شه
    برنج رو آبکش میکنم و لابلای برنج مواد سس رو میریزم و کمی دارچین میپاشم و این کار رو تا آخر ادامه میدم
    به جای آب هم کمی زغفران دم کرده بهش میزنم و دیگه روغن نمیزنم

    این بود انشای من
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان