۱۵:۳۹ ۱۳۹۲/۹/۱۲
من برای لوبیا پلو همیشه لوبیا رو بخار پز میکنم ...هویج رو هم نگینی خرد میکنم و اونم بخار پز میکنم
پیاز رو نگینی خرد میکنم و تفت میدم و بهش گوشت چرخ کرده میزنم و تفت میدمبعد لوبیا و هویج رو اضافه میکنم و تفت مختصر میدم و بهش کمی رب و نمک و فلفل میزنم و کمی آب میریزم تا بپزه و سس غلیظ شه
برنج رو آبکش میکنم و لابلای برنج مواد سس رو میریزم و کمی دارچین میپاشم و این کار رو تا آخر ادامه میدم
به جای آب هم کمی زغفران دم کرده بهش میزنم و دیگه روغن نمیزنم
این بود انشای من