خانه
97.7K

انواع پلو

  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۲/۹/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    پلوي ازبكي


    گوشت خورشي : نيم كيلو
    هويج بزرگ : ٣ عدد خلال شده
    پياز بزرگ : ١ عدد
    سير : ٢ حبه
    خلال بادام : ١/٢ پيمانه
    زيره : ٢ قاشق غذاخوري ( مي تونين بر اساس ذائقه كم و زيادش كنين ، ولي زيره ادويه اصلي اين غذاست )
    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران 
    برنج : ٣ پيمانه 
    خلال بادام ، سير و زعفران توي دستور اصلي نبود ، من اضافه كردم....
    من اصلا زيره دوست نداشتم ولي مدتي بود كه به خاطر خواصش توي ماست مي ريختم و مي خوردم ، براي همين به طعمش عادت كردم ولي توي اين غذا خيلي هم عالي بود .....
    حالا ميريم سر طرز تهيه :
    گوشت رو با پياز نگيني خرد شده سرخ مي كنيم ،يه كمي روغنشو زيادتر از معمول مي ريزيم ... فلفل ، زيره و زردچوبه رو اضافه مي كنيم و بعد از كمي سرخ كردن ، مقداري آب جوش اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا بپزه ، اواخر پخت ، نمك ، زعفران و هويج هاي خلال شده رو اضافه مي كنيم تا اينكه هويج ها نرم بشن و غذا جا بيفته ....
    آب گوشت نبايد كاملا كشيده بشه ، در واقع كمي آب و روغن داشته باشه و غليظ هم باشه ....
    برنج رو آبكش مي كنيم ، ته قابلمه روغن ميريزيم ، همه مخلوط گوشت رو توي قابلمه مي ريزيم ، كاملا پخش مي كنيم و بعد برنج آبكش شده رو ، روي مخلوط گوشت ريخته و دم مي زنيم ...حرارت بايد خيلي كم باشه تا گوشت ها نسوزه ، البته به خاطر روغن و آب گوشت اين اتفاق نميفته ....موقع سرو از برنج توي ظرف مي ريزيم و بعد مخلوط گوشت ته قابلمه رو كه با برنج مخلوط شده ، روي برنج ميديم...يا اينكه مي تونيم كل غذارو توي همون قابلمه مخلوط كنيم و بعد سروكنيم


    انواع پلو
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان