خانه
97.6K

انواع پلو

  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۲/۹/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    دمي باقالي

    برنج : ٢و ١/٢ پيمانه
    باقالي زرد و خشك : ١ پيمانه
    پياز ريز شده : ١ عدد كوچولو
    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران و روغن
    آب : ٤و ١/٢ پيمانه 
    ابتدا پياز رو توي روغن كمي تفت ميديم وقتي كمي نرم شد ، باقالي ، نمك ، فلفل و زردچوبه رو اضافه مي كنيم و دوباره تفت ميديم ، بعد برنج خيس شده رو به همراه آب و زعفران توي قابلمه مي ريزيم و وقتي جوشيد حرارت رو كم مي كنيم تا كته آماده بشه ....
    گوشت رو هم به همراه پياز و رب و نمك و ادويه جات مانند سس ماكاروني درست مي كنيم و ميذاريم آبش كشيده بشه

     
    انواع پلو
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان