خانه
97.7K

انواع پلو

  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۲/۹/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    هويج پلو

    من از ٤ پيمانه برنج ، ٢ تا ران مرغ ، ٤ تا هويج متوسط خلال شده ، نصف پيمانه خلال بادام ، يك سوم پيمانه زرشك استفاده كردم ....
    مرغ پخته شده رو ( به هر روشي كه مايل بودين بپزين ) از استخوانهاش جدا و به تكه هاي كوچك تقسيم مي كنيم ....
    هويج هاي خلال شده رو تفت ميديم ، وقتي كمي نرم شد ، خلال بادام ، نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين و زعفران دم كشيده بهش اضافه مي كنيم ...
    تكه هاي مرغ رو به اين مخلوط اضافه مي كنيم و كمي روي حرارت ملايم هم مي زنيم ، وقتي خواستيم از روي حرارت برداريم زرشك رو باهاشون مخلوط مي كنيم ....
    وقتي برنج رو آبكش كرديم ، لابه لاي برنج از اين مخلوط مي ريزيم و در انتها دوباره روي برنج محلول زعفران ميديم .براي تزيين هم از كمي خلال پسته استفاده كردم


    انواع پلو
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان