۱۹:۱۵ ۱۳۹۲/۹/۳۰
مجبوس پلوی لبنانی
برنج 4 پیمانه فلفلدلمه ای 2عدد گوجه فرنگی فیله شده 4عدد پیاز سرخ شده 6ق غ فیله مرغ500گرم
هل درسته 1ق م زیره سیاه نیم کوب 1 قم پودر کاری 1ق م دارچین 1ق م زرد چوبه 1 ق چ
زعفران اب کرده 3 ق م فلفلسیاه اق م
برنج را که جوش خورد اب کش می کنیم و کنار می گذاریم
فیله ها ر با بیف تک میکوبیم ودر نمک وفلفل مزه دار می کنیم و در روغن سرخ می کنیم
پیاز سرخ شده را با فیله گوجه روی حرارت متوسط تفت میدهیم
بعد از 3 دقیقه زیره سیاه دارچین زرد چوبه پودر کاری فلفل سیاه درسته را به همراه فلفل دلمه ای اضافه می کنیم
هم می زنیم تا غلیظ شود
در اخر هم زعفزان اضافه می کنیم
نیمی از مواد را داخل و لابه لای برنج می ریزیم رو شعله ویزا ریم تا دم بکشد
بعد که اماده شد برنج را در ظرف می کشیم
وبا باقی ماد ان را تزعین می کنیم
ویرایش شده توسط پاییز در تاریخ ۳۰/۹/۱۳۹۲ ۱۹:۲۰