خانه
97.6K

انواع پلو

  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    آلبالو پلو

    آلبالو بدون هسته300گرم
    شگر 5 تا 6 قاشق غذاخوری
    شکر را روی آلبالوها پاشیده و بگذارید یک تا دو ساعت بماند تا آب بیاندازد
    و بعد آن را حرارت داده تا فقط چند جوش بزند یعنی یکی دو دقیقه
    و بعد 3پیمانه برنج را آبکش کرده و آلبالو ها و مقداری از آب آنها را لابلای برنج داده و دم کنید شیرینی این غذا بستگی به ذایقه خودتان دارد که میتوانید شکر آن را کم یا زیاد کنید
    این پلو را با مرغ یا گوشت قلقلی میتوان سرو کرد
    در صورت استفاده از گوشت آن را همراه آلبالو لای برنج بگذارید


    انواع پلو
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان