آلبالو پلو
آلبالو بدون هسته300گرم
شگر 5 تا 6 قاشق غذاخوری
شکر را روی آلبالوها پاشیده و بگذارید یک تا دو ساعت بماند تا آب بیاندازد
و بعد آن را حرارت داده تا فقط چند جوش بزند یعنی یکی دو دقیقه
و بعد 3پیمانه برنج را آبکش کرده و آلبالو ها و مقداری از آب آنها را لابلای برنج داده و دم کنید شیرینی این غذا بستگی به ذایقه خودتان دارد که میتوانید شکر آن را کم یا زیاد کنید
این پلو را با مرغ یا گوشت قلقلی میتوان سرو کرد
در صورت استفاده از گوشت آن را همراه آلبالو لای برنج بگذارید