خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دوستان براتون تعدادی دستور پخت آش و سوپ رو میزارم 

    شما هم همکاری کنید


  • leftPublish
  • ۰۹:۰۲   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    سوپ كشك

    آب مرغ : ٢ ليتر
    مرغ پخته و ريش ريش شده: يك پيمانه
    رشته فرنگي : ١٥٠ گرم
    كشك : ١٠٠ گرم
    نمك و فلفل
    نعنا داغ و سير سرخ كرده براي تزيين
    مرغ پخته شده ، رشته فرنگي ، نمك و فلفل رو به آب مرغ اضافه مي كنيم ...
    حدود نيم ساعت كه با حرارت ملايم بجوشه ، رشته ها حسابي مي پزن ، فقط گاهي سوپ رو هم مي زنيم تا ته نگيره
    بعد كشك رو اضافه مي كنيم ، ١٥ دقيقه ديگه مي ذاريم بجوشه
    اگه دوست داشتين سوپ صاف و يك دست باشه از بلندر ( گوشت كوب برقي ) استفاده مي كنيم
    موقع سرو سوپ رو با نعنا و سير تزيين مي كنيم


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۹:۰۴   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    سوپ ترخينه ( تركيه ) 

    ترخينه : ٢٠٠ گرم
    رب گوجه : ١ قاشق غذاخوري
    نعناي خشك : ١ قاشق سوپ خوري پر
    آب مرغ : ٢ ليتر
    نمك ، فلفل قرمز ( اين سوپ تندش خوشمزه تره )
    ابتدا روي ترخينه يك ليوان آب جوش ميريزيم و ميذاريم يك ساعت بمونه، بعد از يك ساعت ترخينه همه آب رو به خودش كشيده و نرم ميشه ، اگه كمي آبدار بود ، آب اضافي رو خالي مي كنيم ...
    توي قابلمه ، ترخينه و رب رو با كمي روغن تفت ميديم ، بعد نمك ، فلفل و نعنا رو اضافه كرده و يه كمي ديگه به تفت دادن ادامه ميديم و سپس آب مرغ رو مي ريزيم....
    حرارت رو كم مي كنيم و مي ذاريم تا سوپ بپزه و جا بيفته ، از اين مرحله به بعد حدود نيم ساعت تا چهل و پنج دقيق لازمه تا سوپ آماده بشه


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۹:۱۲   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    سوپ جو و قارچ 
    دوستان من اين سوپ جو رو با جوي پرك ، هويج ،قارچ و آب مرغ درست كردم ....
    جوي پرك و هويج نگيني شده رو با نمك و فلفل سفيد پختم ، در ظرفي جداگانه قارچ رو با كمي كره و آرد سفيد تفت دادم و آب مرغ رو بهشون اضافه كردم ، انقدر هم زدم تا سس غليظ بشه ، سپس اين سس رو روي مواد سوپ ريختم و گذاشتم تا سوپ جا بيفته ....
    در انتها هم خامه اضافه كردم ، يكي دوتا جوش كه زد از روي حرارت برداشتم و سرو كردم


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۹:۱۵   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    این هم یک سوپ رشته vermicelli سریع

    اندازه: حدوداً ۵ کاسهٔ سوپ خوری معمولی‌

    زمان تهیه و پخت: ۲۰-۳۰ دقیقه

    ۱ پیاز کوچک خرد شده، ۱ گوجه فرنگی معمولی خرد شده، ۱ لیوان رشته vermicelli, یک سیب زمینی معمولی خرد شده، ۱-۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی، ۲ تا هویج خرد شده، ۲ قاشق چائی خوری زعفران در آب حل شده، ۲ قاشق آبلیمو یا (۱-۲ لیمو عمانی در صورت امکان)، ۱ ۱/۲ لیوان آب، *۲-۳ قرص مرغ یا (۱ لیوان آب مرغ پخته در صورت امکان).

    تمام مواد فوق رو باهم در یک قابلمهٔ معمولی در بسته در حرارت بین کم و معمولی می‌گذاریم بپزه تا جا بییفته.

    *در صورتی که آب خود مرغ پخت رو بجای قرصش استفاده کردین، مقداری نمک بزنین.


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۹:۱۶   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    آش غوره.


    مواد لازم و طرز تهیه برای ۴-۶ نفر:

    جعفری پاک کرده و خرد شده ۲۵۰ گرم، تره یا پیازچه پاک کرده و خورد شده نیم کیلو، پیاز کوچک نگینی خرد شده، ۱-۲ ق غ رب گوجه فرنگی، ۴-۵ عدد گوجه فرنگی پخته، پوست گرفته شده و از صافی رد شده، غوره ۲ پیمانه یا ابغوره غلیظ ۱ پیمانه، برنج آشی ۱/۲ پیمانه، لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه، ۱/۲ پیمانه لپه، زرد چوبه ۲ ق چ، نمک به مقدار دلخواه.

    برنج آش، لپه و لوبیا رو جداگانه با مقداری آب و نمک پخته. سبزی‌های و بقیه مواد را به برنج اضافه کرده و مقداری بیشتر آب به آن اضافه کرده و میگذاریم در حرارت معمولی بپزد و گاهی‌ بهم می‌زنیم تا آش جا بیفتد.سپس لوبیا و لپه را آبکش کرده و به آش می‌‌افزایم و میگذاریم تا آش چند جوش دیگر بزند. در آخر اگر دوست داشتین میتونین ۱-۲ عدد گوجه فرنگی به صورت نگینی خرد کرده و به آش اضافه کنین و بذارین چند جوش بزنه.
    اگر دوست داشتین میتونین مقداری کوفته قلقلی یا مقداری گوشت چرخ کرده هم به این آش بزنین.

    نکات لازم:
    غلظت آش سلیقه ی است و میتونین با کم و زیاد کردن آب آن غلظتی که دوست دارین آش تان را بپزین. و همینطور سبزی، برنج و طعم ترشی و نمک آن به خودتان بستگی دارد. میتونین برنجش را زیاد تر بریزین و همینطور ابغوره یا غوره آن را کمتر یا زیادتر بریزین



    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • ۰۹:۱۸   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    این هم آش عیران

    این آش یک آش آذری یا ترکیه‌ای هستش که با یک نوع دوغ مخصوص به اسم عیران اونو درست می‌کنن. این دوغ با ماست محلی که از شیر گاو تازه گرفته شده درست میشه و بسیار خوشمزست.به این آش بعضی‌ها میگن آش ماست.

    من این آش رو چندین سال پیش در ارومییه خوردم و مزش هیچ وقت یادم نمیره و تا حدودی که یادم مییومد که چیها توش بود درست کردم. و از اونجایی که دسترسی به ماست محلی و تره فرنگی نداشتم از پیازچه و ماست یونانی استفاده کردم که فکر می‌کنم تقریبا به همون خوشمزگی در اومد.

    این‌ آش رو با سبزیجات مختلف طبق ذایقه خود میتونین درست کنین. بعضی ها گشنیز+پییازچه+اسفناج و بعضیها بدونه سبزی، و بعضی ها هم فقط با تره فرنگی درست می‌کنن.

    زمان تهیه: ۳۰-۴۵ دقیقه
    مواد لازم و طرز تهیه:

    -۱ لیوان بزرگ نخود پخته (حدوداً ۱۵.۵ oz یا ۴۳۹ گرم)

    - ۲ لیوان ماست محلی یا ماست سفت

    - ۸ تا پیازچه شسته و خرد شده

    - ۱ تخم مرغ

    - ۲ قاشق آرد گندم

    - ۵ لیوان آب در صورتی که آب مرغ داشتین (۲ ۱/۲ لیوان آب + ۲ ۱/۲ لیوان آب مرغ)

    - ۴ قرص مرغ

    - ۱/۴ لیوان برنج

    - ۱ قاشق پر ترخون خشک

    برنج را با ۵ لیوان آب و قرص‌های آب مرغ میگذاریم در حرارت کم بپزد. در عین حال آرد رو در ۱/۲ لیوان آب خوب حلش کرده و با تخم مرغ خوب بهم زده و سپس آن را به ماست افزوده و حسابی‌ ماست رو به هم زده تا این که ماست نرم و لطیف شود. 
    بعد مایهٔ ماست رو روی گاز در حرارت بسیار ملایم حدود ۱۵ دقیقه یک سره به هم میزنینم تا ماست به حرارت گرم قبل از این که به برنج اضافه کنیم عادت کند. ( این کار باعث می‌شه که ماست تیکه تیکه یا جدا از هم نشه و بصورت کرم لطیف در آید). سپس آن رو با برنجی که در حال پخت هست حرارتش را زیاد تر کرده (متوسط) اضافه می‌کنیم و بلافاصله نخود ، پیازچه و ترخون رو افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم حدوداً ۱۵-۲۰ دقیقه. در صورت غلیظ بودن ماست میتونین مقدار آب آن را زیاد تر کنین تا به اندازهٔ دلخواه رقیق شود.در صورت نیاز کمی‌ هم نمک بزنین.

    در آخر اگر دوست داشتین میتونین کمی‌ نعناع داغ درست کنین و روش دهین.


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۹:۱۹   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    آش جو 

    من این دفعه آش جو را بدون برنج، نخود و لوبیا درست کردم. تنها حبوبات این آش عدس هستش.

    مواد لازم و طرز تهیه:

    جو ۲۵۰ گرم، ۲۵۰ گرم عدس، سبزی آش خورد شده نیم کیلو به تساوی که شامل پییازچه، جعفری، اسفناج، و گشنیز. پیاز سرخ کرده حدوداً ۴-۵ ق غ، نمک و فلفل به مقدار دلخواه.

    جو رو با مقداری آب و آب مرغ در آرام پز گذاشتم و آهسته پخت. عدس رو جداگونه با کمی‌ نمک و مقداری آب نیم پز و آبکش کردم. سپس سبزیها رو داخل جو ریختم و در حرارت معمولی همهٔ مواد رو باهم گذاشتم آرام آرام پخت. هر از گاهی‌ بهم می‌زنیم و اگر آب آن کم شده بود به تدریج مقداری آب اضافه می‌کنیم. بعد که آش کاملا غلیظ و جا افتاد در ظرف ریخته و با کشک، پیاز داغ و نعنا سرو می‌کنیم.

    جو و حبوبات رو میتونین با مقداری کم گوشت سر دست بدون استخوان و کمی‌ زردچوبه پخت کنین. در این صورت بعد از پخت گوشت آن‌ها را بیرون آورده و سبزی آش را به آن اضافه می‌کنیم و گوشت را اگر دوست داشتین میتونین بکوبین یا به صورت رشته رشته بریده و دوباره به آش اضافه کنین.

    در ضمن از اونجأی که من دسترسی به تره تازه ندارم از پیازچه استفاده می‌کنم. آش بهتر هست که با تره درست شود.


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۹:۲۰   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    سوپ نودل مرغ برای ۴ نفر

    مواد لازم و طرز تهیه:

    ۲ تیکه کوچک سینه‌ی مرغ بدون استخوان به اندازهای باریک و کوچیک بریده شده رو با یک پیاز کوچک و مقداری نمک پخته. ۱ ق غ زنجفیل تازه خورد شده، حدوداً ۵ ۱/۲ پیمانه آب مرغ، ۳ ۱/۲ اونز قارچ (در صورت دسترسی قارچ شیتاکی) خورد شده، ۹ اونز نودل Oudon, نصف آب لیموی سبز تازه، ۱ ق غ سٔس سوی، ۲ ساقهٔ پییازچه خورد شده، ۱ عدد فلفل تند در صورت دلخواه، ۷-۸ برگ ریحان تیکه شده، ۱ هویج معمولی به صورت کبریتی خورد شده، ۱/۲ پیمانه برگ‌های گشنیز تازه و مقدار کمی‌ نمک.

    بعد از آن که مرغ مقداری پخت آن‌ها را با چنگال ریش ریش کرده آب مرغ را افزوده و بعد از آنکه به جوش آوردیم حرارت را کم کرده و قارچ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و حدوداً ۷ دقیقه میگذاریم بپزد. جداگانه نودل‌ها را در آبجوش نمک دار میپزیم تا نودل‌ها نرم و پخته شوند سپس آن هارا آبکش کرده و آنهارا به سوپ اضافه کرده و میگذاریم چند دقیقه ی دیگر جوش بخورد. در آخر فلفل، ریحان تکه تکه شده، آبلیمو، سٔس سوی را به آن اضافه می‌کنیم. موقع سرو کردن با مقداری پیازچه، هویج و گشنیز روی آنها میریزیم.


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۹:۲۸   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    سوپ برش روسی

    مواد لازم به ترتیب پخت 
    آب قلم-گوشت راسته گوساله نیم کیلو/چغندر قرمز 3 تا 4 عدد/هویج 3 عدد بزرگ/رب گوجه فرنگی یک پیمانه/کلم قرمز و سفید نیم کیلو/سیب زمینی2 عدد/نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقار لازم/برگ بو 6 برگ درسته/فلفل بهار درسته یک قاشق غذاخوری
    تمامی مواد باید نگینی درشت خرد شود و به ترتیب پخته شود رنگ این سوپ قرمز تیره میباشد و در صورت امکان بند تهیه شود
    هنگام سرو با خامه ترش هم میشود سرو کرد ولی من ساده اش را بیشتر دوست دارم با نان سیاه آلمانی
    طعم خاص این سوپ بخاطر برگ بو و فلفل بهار آن است که فرامو ش نشود



    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۹:۳۰   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    آش کلم قمری
    غذای تبریزی

    مواد لازم کلم قمری 750 گرم/برنج و بلغور یک لیوان/لپه نصف لیوان/پیاز یک عدد و سیر چند حبه/سبزی تره و جعفری و برگ سبز کرفس/عصاره گوشت و آب قلم/نعنا خشک/نمک و فلفل و زرچوبه/کشک و نعنا داغ و پیاز داغ برای سرو کردن 
    طرز تهیه سیر و پیار را با روغن سرخ کرده ادویه ها را با اضافه کرده و بعدکلم های نگینی شده را هم کمی تفت داده و حبوبات را اضافه کرده و با آب قلم و آب اضافی بگذارید تا بپزد و برنجها لعاب بیاندازد و بعد سبزی و نعنا خشک را اضافه کرده وقتی آش جا افتاد با کشک و نعنا و پیاز داغ میل کنید
    این آش در فصل زمستان که فصل کلم است طرفدار زیادی دارد و خاصیت زیادی نیز دارد


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    آش دوغ اردبيل :

    ماست پرچرب: ٢ كيلو
    دوغ : ٢ ليتر
    آب : ٢ ليتر
    گوشت چرخ كرده به همراه كمي نمك ، فلفل و پياز رنده شده براي كوفته ريزه : ١٠٠گرم
    نخود پخته : يك و نيم پيمانه
    سبزي شامل گشنيز و تره : نيم كيلو ( اگر فصل سير تازه بود كه حتما استفاده كنيد )
    برنج : ١ پيمانه
    آرد برنج : ٢ قاشق غذا خوري
    تخم مرغ : ١ عدد
    سير له شده : ٤ حبه
    نمك 
    اول با مخلوط گوشت ، نمك ، فلفل و پياز كوفته ريزه هايي به اندازه فندق درست مي كنيم و كنار ميذاريم....
    ماست ، دوغ و آب رو توي قابلمه مخلوط مي كنيم ....
    برنج ، آرد برنج و تخم مرغ رو خوب مخلوط مي كنيم و به مايه بالا اضافه مي كنيم و دوباره خوب هم مي زنيم تا يك دست بشه....
    سپس قابلمه رو روي حرارت ميذاريم و مرتب هم مي زنيم تا آش به جوش بياد...
    وقتي جوشيد ، بلافاصله كمي نمك مي ريزيم و حرارت رو كم مي كنيم تا سر نره....
    سپس سير رو اضافه مي كنيم ....
    بعد هم كوفته ريزه هارو.....وقتي حدود بيست دقيقه گذشت ، نخود و سيزي رو توي آش مي ريزيم و دوباره نيم ساعت بايد 


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۰۹:۵۷   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    د پ
    کاربر فعال|420 |716 پست
    دلم خواست خیلی خوشمزن

    سوپ شیر هم میشه توضیح بدید
  • ۱۵:۱۴   ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سوپ تره فرنگي
    مقداري آرد سفيد و كره رو تفت ميديم ، بعد تره فرنگي شسته و خرد شده رو اضافه مي كنيم و دوباره تفت ميديم ..نمك ، فلفل سفيد يا قرمز اضافه مي كنيم ، وقتي تره فرنگي ها نرم شدن ، آب مرغ رو اضافه مي كنيم و ميذاريم تا بجوشه ، در اواخر پخت كمي شير و خامه ميريزيم و صبر ميكنيم تا سوپ جا بيفته 


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۳/۱۰/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    ممنون عزيز من عاشق سوپم
  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۳/۱۰/۱۰
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
    ممنون.من عاشق اشم.از سوب هم خوشم میاد.
  • ۱۹:۱۸   ۱۳۹۳/۱۱/۲۷
    avatar
    nazgol
    کاربر جديد|114 |87 پست
    واااااااااااااااااااااای منم حساااااااااااااااااااااااااااااااس
  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۲/۲
    avatar
    nina1182
    کاربر فعال|379 |519 پست
    ممنونم عزیزم
  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۴/۲/۲
    avatar
    نازی62
    کاربر فعال|16 |17 پست
    من عاشق آش گوجه فرنگی ام.کسی بلده؟
  • ۱۶:۴۴   ۱۳۹۴/۳/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    سوپ مارچوبه



    يك سوپ سبك و تابستوني

    من از كنسرو مارچوبه ، آب مرغ ، آرد سيب زميني ، نمك ، فلفل و شير استفاده كردم ...مارچوبه ها كه پخته و آماده بودن ، توي آب مرغ ريختم ، نمك و فلفل اضافه كردم ...كمي كه جوشيد آرد سيب زميني رو توي شير حل كردم و توي سوپ ريختم و گذاشتم تا سوپ تقريبا غليظ بشه و جا بيفته ،...اگه دوست داشتين مي تونين در انتها خامه هم اضافه كنيد


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان