کیک شکلاتی
مواد لازم:
برای زیره کیک (نانش):
تخم مرغ ___________________________ 4 عدد
شکر ______________________________2 دسی لیتر
بادام ______________________________ 250 گرم
نشاسته ی ذرت _____________________1 دسی لیتر
کاکائو _____________________________ 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر _________________________ نصف قاشق چایخوری
برای کرم لای کیک و تزیین:
خامه ______________________________ 7.5 دسی لیتر
شکلات پختنی _______________________50 گرم
شکلات after eight_____________________یک و نیم بسته(100+200 گرم)*
*: یک بسته برای کرم و نصف بسته برای تزیین.
طرزتهیه:
اولش با کرم شروع می کنیم: برای کرم اول 500 سی سی (5 دسی لیتر) از خامه رو توی شیرجوش کوچکی می جوشانیم. وقتی به جوش آمد از روی حرارت برمی داریم و شکلات تخته ای (پختنی)و after eight رو تویش می ریزیم. و هم می زنیم تا شکلات ها آب بشوند. شیرجوش رو می گذاریم خنک بشه و بعد می گذاریمش توی یخچال تا حسابی سرد بشه (اگه شد از شب قبل درست می کنیم که یه شب تو یخچال بمانه).
حالا برای زیره ی کیک: اول بادام ها رو می ریزیم توی خردکن و خرد می کنیم.
شکر و تخم مرغ رو جداگانه می زنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه. بعد بادام رو بهش اضافه می کنیم.
مواد خشک رو باهم مخلوط می کنیم
و توی مخلوط تخم مرغ می ریزیم.
کف یه قالب 24 سانتی کاغذ قنادی می گذاریم**. و مایع کیک رو تویش می ریزیم. و می ذاریم توی فری که از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد. و به مدت 35 دقیقه می پزیمش.
بعد از اینکه پخت (با خلال دندان یا چنگال چک کنید که پخته باشه)، می گذاریم توی قالب سرد بشه.
بعد از اینکه کیک سرد شد، از قالب درش می آریم و کاغذ رو ازش جدا می کنیم با چاقوی تیزی از مقطع عرضی سه قسمت می کنیمش. (یا دو نیم**). برای اینکه آسونتر بشه برش دادنش توی یخچال می ذاریم یا برای یه 10 دقیقه یک ربعی توی فریزر.
حالا کرم شکلاتی رو که کاملاً سرد شده از یخچال می آریم بیرون و با بقیه خامه ی سرد مخلوط می کنیم. و به هم می زنیم با همزن تا کاملاً کرم مانند بشه.
حالا بین لایه های کیک و روی کیک رو خامه کشی می کنیم. روش هم مثل خامه معمولی ه. (اینجا توضیحش رو دادم).
برای اینکه زیر کار کثیف نشه زیرش رو کاغذ آلومینیوم می ذاریم
بافت کیک رو می تونید اینجا ببینید.
برای خامه دادن روی کیک و لای کیک بخشنده باشید!
خامه کشی اولیه رو و اطراف کیک
اینجا با خامه صاف کن داغ خشک خامه رو صاف کردم
حالا از بقیه کرم و نصف بسته after eight باقی مونده رو واسه تزیین روی کیک استفاده می کنیم (هر جوری که دوست دارین) من نصف کردمشون و چیدم دور کیک. این کرم خیلی خوب ماسوره می خوره. خیلی راحت می تونید باهاش کار کنید و راحت شکلش رو حفظ می کنه. خلاصه اصلاَنگران چیزی نباشید.
**: من از قالب 30 سانتی استفاده کردم و کیک رو دو قسمت کردم. ولی اگه از قالب 24 سانتی استفاده می کنید می تونید سه قسمتش کنید. یا کلاً مایع رو توی دو تا یا سه تا قالب مشابه درست کنید که دردسر بریدن نداشته باشید.