خانه
175K

آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۹:۰۶   ۱۳۹۴/۶/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    طرز تهیه باترکریم برای تزیین انواع کیک و دسر

    تزیین کاپ کیک با باترکریم

    مواد لازم برای تهیه باترکریم

    کره 100 گرم

    پودر قند یا پودر شکر 200 گرم

    شیر یکی دو قاشق غذا خوری

    وانیل یک قاشق چایخوری

    نمک 1/8 ق چ (در صورت تمایل )

    طرز تهیه باترکریم

    طرز تهیه باترکریم

    طرز تهیه باترکریم برای تزیین کیک و دسر

    این کرم خیلی خیلی آسون تهیه میشه و تقریبا هیچ نکته خاصی نداره. به این صورت که کره رو از قبل بذارید توی دمای اتاق تا نرم بشه. پودر قندتون رو یکی دو بار الک کنید که کاملا یکدست باشه. کره رو که نرم شده یکی دو دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا یکدست و صاف بشه. بعد هم پودر قند و نمک و وانیلمون رو کم کم اضافه میکنیم و میزنیم. اگر تمایل داشتید کرمتون رنگی باشه میتونید رنگ دلخواهتون رو هم در این مرحله اضافه کنید.  نمک رو هم اگر دوست نداشتید میتونید اضافه نکنید.

    طرز تهیه باترکریم

    طرز تهیه باترکریم

    شیر در این دستور برای اینه که اگر باترکریم رو در فضای خنک قرار دادیم کاملا نبنده و کرم باقی بمونه. یکی دو قاشق شیرتون رو هم اضافه کنید. تا حدی که رنگش کرم خیلی روشن بشه وکمی حجمش زیادتر بشه.

    طرز تهیه باترکریم

    طرز تهیه باترکریم

    در انتها اگر احساس کردید باترکریمتون کمی شله میتونید بذارید توی یخچال تا کمی سفت تر بشه و بعد استفادش کنید.

    دوستان عزیز باید خدمتتون عرض کنم که باتر کریم نسبت به خامه خیلی سنگین تره و توصیه میکنم به مقدار زیاد استفاده نکنید.

    باترکریم

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان