خانه
175K

آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۹:۱۲   ۱۳۹۴/۶/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    سس گاناش شکلاتی

    گاناش

    گاناش شکلاتی

     

    شکلات چیپسی 200 گرم  .  خامه 1/2 لیوان  .  پودر قند 2 قاشق غذاخوری

    زرده تخم مرغ 1 عدد  .  اسانس وانیل چند قطره  .  پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری 

     

    گاناش

     

    طرز تهیه : پودر قند ، زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا نرم و کرکی شود.

     

    خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا خامه شروع به حباب زدن کند سپس از روی حرارت بردارید ( دقت کنید که خامه نجوشد ) ، شکلات های چیسی و پودر قهوه فوری را به خامه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا شکلات در خامه ذوب شود.

     

    گاناش

     

    مخلوط زرده تخم مرغ و پودر قند را به خامه شکلاتی اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید سپس کناری قرار دهید تاگاناش سرد شود.

     

    نکته ها : گاناش سسی برای پوشش کیک است ، میتوانید گاناش را پس از اینکه سرد شد مستقیم روی کیک بریزید اما برای زیبایی و خوشمزه تر شدن کیک پیشنهاد میشود ابتدا کیک را با خامه فرم گرفته روکش کنید سپس گاناش را روی آن بریزید.

     

    این دستور تهیه گاناش حرفه ای است ، در دستور ساده گاناش فقط شکلات و خامه مورد نیاز است و مقدار شکلات و خامه مساوی است ، خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه داغ شد شکلات را اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکلات ذوب شود.

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان