خانه
175K

آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۸:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    کیک_اسفنجی

    این هم یک دستور کیک اسفنجی دیگه :

    تخم مرغ 6 عدد

    آرد سفید 150 گرم

    شکر 150 گرم

    وانیل کمی

    طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم. زرده را با وانیل و شکر انقدر هم میزنیم تا رنگ آن روشن و شکل آن سفت و کش دار شود. پره های همزن را کاملا شسته و خشک میکنیم. حالا سفیده را میزنیم تا حجم آن چند برابر شده و از ظرف نریزد. سفیده را کم کم به زرده اضافه میکنیم و با کف گیر مخلوط میکنیم. در انتها آرد سه بار الک شده را قاشق قاشق اضافه کرده به صورت دورانی با کفگیر مخلوط میکنیم. مراقب باشید زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابد. مواد را داخل قالب ریخته در فر 180 درجه قرار میدهیم. زمان پخت حدود 40 دقیقه است اما همیشه وسط کیک یک خلال دندان فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید پخته است. 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان