خانه
175K

آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۸:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    خمیر فوندانت

    Fondant 

    خمیری از جنس شکر است که برای تزئین کیک به کار میرود. در این کانال سعی میکنم به مرور ریزه کاری های کار با فوندانت رو آموزش بدم. اگر به فروشگاه لوازم قنادی دسترسی دارید بهترین کار این است که خمیر فوندانت آماده تهیه کنید. چون تزئین کیک خودش کاری زمان بر هست اگه بخواهید خمیر رو هم خودتون درست کنید خیلی خسته میشید. ولی اگه فرصت کافی دارید میتونید خمیر رو از چند روز قبل آماده کنید چون تا یک ماه توی یخچال قابل نگه داریه. 

    فعلا آسون ترین روش تهیه خمیر فوندانت رو براتون میزارم.

    مواد لازم: 

    مارشمالو سفید 200 گرم

    آب حدود 2 قاشق غذاخوری

    پودر شکر 450 گرم

    روغن ¼ لیوان

    مارشمالو رو توی ظرفی ریخته آب رو بهش اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم مثلا روی کتری قرار بدید و هم بزنید تا ذوب بشه. یا مارشمالو رو به همراه آب توی ظرفی ریخته داخل مایکروفر بزارید. هر 30 ثانیه یه بار از مایکروفر دربیارید و هم بزنید تا کاملا ذوب بشه. توی مایکروفر حدود 2 دقیقه طول میکشه. پودر شکر رو به مارشمالو ذوب شده اضافه کنید . دستتون رو با روغن مایع چرب کنید. سطح کارتون رو هم چرب کنید و خمیر رو ورز بدید. حدود 10 دقیقه باید دائما دستتون رو چرب کنید و ورز بدید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد. این خمیر توی پلاستیک و داخل یخچال تا یک ماه قابل نگه داریه. موقع استفاده تکه هایی از خمیر جدا کرده به کمک خلال دندون رنگ های خوراکی ژله ای بهش بزنید و ورز بدید تا خمیرتون رنگی بشه و برای اینکه خمیر به دست و سطح کارتون نچسبه باید سطح کار رو نشاسته ذرت بپاشید

    این دستور خیلی خوبه فقط میمونه پیدا کردن مارشمالو سفید که خیلی کم یابه.

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان