خانه
410K

انواع ترشی

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینم یه دستور دیگه برا ترشی فلفل:
    این ترشی فوریه و بعد از یکی 2 روز قابل استفادست.

    ابتدا فلفل ها رو شسته و تک تک فلفل ها رو توسط چاقو برش کوچیکی بزنید.
    سپس فلفل ها رو چند دقیقه در آب در حال جوش بریزید.در حدی که فلفل ها کمی نرم شود و تغییر رنگ دهند.

    سپس فلفل ها رو خارج کنید و داخل ظرفی از آب سرد بریزید.(بهتر است به آب سرد کمی نمک هم اضافه کنید)
    حداقل 12 ساعت این کارو انجام بدید و هر چند ساعت یکبار آب ظرف رو عوض کنید تا تلخی فلفل ها گرفته بشه.
    اگه میدونید فلفل هاتون زیادی تند یا تلخند مدت 12 ساعت رو بیشتر کنید،مثلا 2-3 روز.
    بعد فلفل ها رو خارج کنید و چند ساعت روی دستمالی پهن کنید تا خشک بشند و آبشون کاملا گرفته بشه.

    در مرحله آخر فلفل ها رو داخل ظرف مورد نظر بریزید .میتونید لابلای اونها از چند حبه سیر و سبزی های معطر مثل تلخون و نعنا یا جعفری استفاده کنید.
    لابلای فلفل ها کمی نمک بپاشید و آنقدر سرکه بریزید که روی فلفل ها رو کاملا بپوشونه.
    ظرف رو میتونید داخل یخچال نگهداری کنید.

    این ترشی بعد از یکی 2 روز قابل استفاده است.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان