خانه
74.9K

انواع مربا

  • ۰۸:۲۷   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مربای پوست پسته

    مواد لازم:

    پوست پسته تازه 1 کیلو 

    شکر 1 کیلو 

    هل یا وانیل به قدر لازم 

    آبلیمو نصف استکان 

    گلاب در صورت تمایل 1 فنجان 

    خلال پسته 1 فنجان

    طرز تهیه:

    پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.

    انواع مربا انواع مربا

  • leftPublish
  • ۱۷:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مرباي به و گردو

    مواد اولیه :
    به يك كيلوگرم
    شكر 800 گرم
    گردوي خرد شده 500 گرم
    آب يك پيمانه
    پودر هل يك قاشق غذاخوري
    آبليمو يك قاشق مرباخوري


    طرز تهيه:
    به را به صورت نگيني خرد مي‌كنيم. شكر، آب و به را در قابلمه‌اي ريخته و روي شعله گاز مي‌گذاريم تا با حرارت ملايم جوش بيايد زماني كه شكر قوام آمد و به پخته شد، هل و آبليمو را مي‌افزاييم. گردوي خرد شده را كمي تفت داده و به مرباي آماده شده اضافه مي‌كنيم و از روي حرارت بر مي‌داريم. در ظرف مورد نظر سرو و تزيين مي‌كنيم.

    عکس و تصویر مربای به و گردو

  • ۱۸:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    مربا كيوي

      مواد لازم :: 🍋🍋

    کیوی :یک کیلو گرم 

    شکر :یک ونیم کیلو گرم 

    جوهر لیمو:یک قاشق ثوپ خوری وانیل :نصف قاشق چای خوری

      

    طرز تهيه ؛؛ 🍋🍋

     کیوی هارا شسته وپوست آن را به صورت نازک با چاقو بکنید سپس هر کدام وبه قطریک سانتی متر حلقه حلقه کنید دریک قابلمه استیل یا لعابی حدود یک استکان آب بریزیدومقدار یک ونیم کیلو گرم شکر را اضافه کنید وروی حرارت قرار دهید ومرتب هم بزنید تا شکر حل شودوشیره قوام آید کیوی هارو اضافه کنید وکمی حرارت دهید سپس جوهر لیمو را با وانیل به آن اضافه کنید توجه داشته باشید این مربا نباید زیاد بجوشد زیرا بافت کیوی نرم بوده به سرعت له میشود بنابراین با اولین جوش زدن حرارت را خاموش کنید وپس از سرد شدن داخل شیشه بریزید.

    انواع مربا

  • ۲۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مربای_انار

    مقدار تهیه: 3 تا 4 پیمانه

    مواد لازم:

     

    آب انار  سه و نیم پیمانه

    دانه انار یك پیمانه

    شكر سه پیمانه

    آب لیمو به مقدار لازم

     

    طرز تهیه:

    1- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.

    2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.

     

    3- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.

    مربای انار

     

    4- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید.

     

    5- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.

     

    6- مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.

    انواع مربا

  • ۰۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    مربای_کامکوات

    کامکوات ها رو تمیز آب میکشیم وجاهایی ک دونه های سیاه داره رو تمیز میکنیم .و۳ بار میریزیم تو اب جوش و چند جوش ک زد تو آب کش ریخته وسریع تو آب یخ میریزیم .(بلانچ کردن).حداقل ۳ بار تکرار میشه بعد ۱ ساعت تو اب سرد گذاشته وتو این فاصله شربت رو قوام میاریم ب ازای هر یک کیلو کامکوات .یک کیلو شکر و ۳ تا ۴ لیوان آب و ی قاشق آبلیمو .

    بعد از ی ساعت و قوام آمدن شربت میوه رو میریزیم تو شربت ویک ربع تا نیم ساعت میجوشه و مربا اماده هست .

     مربا بعد از  ۲۴ ساعت شربت رو ب خودش جذب میکنه .تا یادم نرفته ی روشی هم میگه بعد از ریختن میوه توی  شربت کافیه یکی دو جوش ک زد زیر مربا خاموش بشه.

     نوش جون

    انواع مربا

  • ۲۳:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مربا موز

    مواد اولیه

    4 عدد موز

    2 پیمانه شکر

    1 قاشق سوپ خوری آبلیمو ترش و تازه

    طرزتهيه :در مرحله اول باید موز ها را به صورت حلقوی برش دهید به صورتی که خیلی کلفت و یا خیلی نازک نباشد

    در مرحله دوم آب وشکر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا قوام آِید.در این مرحله باید آبلیمو را به آن اضافه کنید

    در مرحله سوم باید موز ها را به آن اضافه کنید و سریعا پس از اضافه نمودن موز ها آن را هم بزنید و از روی اجاق بردارید. ظرف را به مدت 2 الی 3 روز بدون درب درون یخچال نگه داری کنید.

    نکته اول شاید سوال براتون پیش بیاد که موز سیاه میشه من فکر میکنم آبلیمو علاوه بر جلوگیری از شکرک زدن در این امر نیز موثره...

    انواع مربا
  • leftPublish
  • ۱۸:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    مارمالاد

    توت فرنگی

     

    توت فرنگی 1 کیلوگرم  .  شکر 1 کیلوگرم  .  ژلاتین 6 ورق

     

    طرز تهیه : ابتدا توت فرنگی‌ها را بشوئید سپس ریز خرد کنید ؛ شکر را روی توت فرنگی های خرد شده بریزید و به مدت 3 ساعت استراحت دهید.

     

    پس از مدت زمان لازم مخلوط توت فرنگی و شکر را همراه با چند لیوان آب داخل قابلمه‌ بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید ، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید تا قوام بیاید ، در این مدت چند بار کف روی مربا را بگیرید.

     

    پس از قوام آمدن مربا باید ورقه های ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و به مایه اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

     

    چنانچه ورقه ژلاتین در دسترس ندارید میتوانید برای تهیه مارمالاد مربا را غلیظ تر بردارید و در انتهای کار 2 قاشق غذاخوری ابلیمو اضافه کنید.

    انواع مربا

  • ۲۲:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مرباي_سیب

    مواد اولیه :

    سیب نیم كیلو

    شكر نیم كیلو

    گلاب 5قاشق غذاخوری

    آبلیمو 1ونیم قاشق غذاخوری

    هل 4عدد

    طرز تهیه :

    ابتدا سیب را تمیز بشویید و پوست آن را جدا كنید و آن را 2نیم كرده و مواد داخل و دانه و چوب سر آن را جدا كنید و به شكل دلخواه خرد كنید.

    2لیوان آب را روی حرات قرار دهید تا به جوش بیاید سپس سیب را به آن افزوده و اجازه دهید نرم شود.سیب های نرم شده را در صافی بریزید و پس از اینکه آب اضافی شان خارج شد کنار بگذارید.

    آبی که سیب ها را در آن پخته بودید با شکر مخلوط کنید و به همراه هل روی حرارت قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد ، پس از اینکه شکر درون آب حل شد و چند قل زد سیب ها را اضافه کنید و اجازه دهید مربا غلیظ شود.

    پس از آنكه غلظت مربا مناسب شد گلاب و آبلیمو را اضافه کنید ، چند دقیقه دیگر نیز بگذارید مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و اجازه هید كاملا خنك شود.

    نكات:

    1)حتما گلاب را قبل از مصرف بچشید تا تلخ نباشد.

    2)در صورت تمایل از گلاب و هل بیشتری در مربا استفاده كنید.

    3)اگر نمیخواهید رنگ سیب ها تیره شود باید در زمان پوست کردن سیب ها را داخل ظرفی که با مقداری آب و سرکه مخلوط شده است قرار دهید و سیب ها را درون آن پوست بگیرید و خرد کنید.

    انواع مربا

  • ۰۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    مربای_توت_سفید 

    🌿 مواد لازم:

    توت سفید 1 کیلوگرم  

    شکر 500 گرم  

    آبلیمو 1 قاشق چایخوری

    🌿 طرز تهیه:

    دم توت ها را جدا کنید ، توت ها را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید ، شکر را روی توت ها بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ، پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

     

    پس از اینکه مربا به جوش آمد 15 دقیقه اجازه دهید بجوشد و غلیظ شود سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید ( برای جلوگیری از له شدن مربا توت ها را زیاد هم نزنید ) ، پس از آماده شدن بگذارید مربا خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید.

     

    🌿 مارمالاد توت:

    برای تهیه مارمالاد توت هم میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها را پس از شستن خرد یا له کنید سپس شکر روی ان بپاشید ، در اواسط پخت نیز 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید به آن اضافه کنید.

    انواع مربا

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    ااا چه مربا هایی داشتیم و نمیدونستیم ما
  • ۰۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    مربای_شاه_توت  

    🌿 مواد لازم:

    شاه توت 1 کیلوگرم 

    شکر 1 کیلوگرم

    آبلیمو 1 قاشق چایخوری

    🌿 طرز تهیه:

    دم شاه توت ها را جدا کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، روی شاه توت ها شکر بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا آب بیندازد.

    پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 15 دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود ( تا اندازه ای بپزید که شاه توت ها له نشوند ، در طول پخت کف روی مربا را با قاشق بردارید ).

     

    پس از پخت آبلیمو را به مربا اضافه کنید ، قابلمه را کناری قرار دهید تا مربا خنک شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید ، برای تهیه شیره مربا را از صافی عبور دهید و نصف آب مربا را برای شربت کنار بگذارید.

     

    🍀 مارمالاد شاه توت:

    برای تهیه مارمالاد شاه توت میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها را پس از شستن له کنید سپس شکر روی آن بپاشید ، در اواسط پخت 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید و کمی اسانس وانیل به آن اضافه کنید.

    انواع مربا

  • leftPublish
  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۵/۳/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    مرباى توت فرنگى

    توت فرنگى ميوه اى بهارى و سرشار از انواع ويتامين ، آنتى اكسيدانهاى مفيد و املاح معدنى فراوان ميباشد .

    مواد لازم :

    توت فرنگى             ١ كيلو 

    شكر                   ٨٥٠ گرم تا يك كيلو 

    (بسته به شيرينى خود توت فرنگى)

    وانيل.            نوك ق چ 

    طرز تهيه :

    ابتدا توتها را شسته و دم آنرا جدا كنيد ، كمى از شكر را كف قابلمه بريزيد و روى آن مقدارى توت فرنگى سپس دوباره شكر و توت فرنگى 

    ظرف را يك شب در يخچال قرار دهيد تا توتها آب انداخته و شكر كمى حل شود قابلمه را كه بهتر است از جنس لعابى و يا سراميكى باشد روى حرارت قرار دهيد و بعد از اينكه جوش آمد بيست دقيقه صبر كنيد تا بجوشد . كف روى مربا را با كفگير بگيريد .

    بعد از طى مدت زمان بيست دقيقه توتها را با كفگير از قابلمه خارج كنيد و كنار بگذاريد و ده دقيق ديگر شربت را بجوشانيد تا قوام بيشترى پيدا كند در انتها توتها را دوباره به شربت منتقل كرده و وانيل را اضافه كرده و بعد از يكى دو جوش از روى حرارت برداريد .

    نكته:

    خارج كردن توتها بعد از بيست دقيقه براى جلوگيرى از له شدن توتها و خوشرنگتر ماندن آنهاست .

    هميشه بعد از پخت مربا يك روز زمان دهيد و بعد مربا را در شيشه مورد نظر براى نگهدارى بريزيد 

    نوش جان 

    انواع مربا

  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۵/۴/۱۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    مربای کامکوات

     

    پرتقال زینتی کامکوات 1 کیلوگرم  .  شکر 1 کیلوگرم  .  آب 3 لیوان  .  آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

     

    کامکوات میوه ای زینتی با طعم و ظاهر پرتقال اما بسیار کوچک است که با پوست مصرف میشود ، در این پست کامکوات خوش طعم تبدیل به مربایی خوشمزه خواهد شد که میتوانید بهمراه چای عصر سرو کنید.

    مربای پرتقال ریز

     

    طرز تهیه : کامکوات ها را بشویید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.

     

    داخل قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، کامکوات ها را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد سپس با آب سرد آبکشی کنید ( این کار را 3 بار انجام دهید ) ، کامکوات ها را پس از 3 بار شوک دادن داخل ظرفی پر از آب سرد بریزید و 1 ساعت کناری قرار دهید.

    🌺🌺🌺 @ashpazima

    مربای پرتقال ریز

     

    داخل قابلمه شکر و 3 لیوان اب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس آبلیمو و کامکوات ها را اضافه و حرارت را کم کنید و حدود 1 ساعت اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.

     

    پس از اماده شدن کامکوات ها را از روی حرارت بردارید و روی قابلمه را با  پارچه ای بپوشانید و به مدت 24 ساعت کناری قرار دهید سپس داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک و اماده سرو شود.

    انواع مربا

  • ۱۰:۰۶   ۱۳۹۵/۴/۱۹
    avatar
    eli90
    کاربر جديد|11

    طرز تهیه مربا بالنگ ....

    http://ponila.com/post/274929/browse-source-page

    انواع مربا

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۵/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مربا_انجیر

    مواد لازم برای۱ نفر

    آبلیمو   ۱ قاشق غذا خوری

    گلاب   ۱ قاشق غذا خوری

    آب   ۱ لیوان

    شکر   ۷۰۰ گرم

    انجیر (سیاه بهتر است)   ۱ کیلوگرم

    هل   ۱۰ عدد

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا انجیرها را بشویید و چوب سر آن را كاملا كوتاه كنید.شكر و آب را مخلوط كرده و درون ظرف مناسبی به جوش آورید و بعد انجیرهای شسته شده و هل شسته شده را به آن اضافه كنید. 

    ۲- بعد از آنكه مربا چند قل زد شعله را ملایم كنید و اجازه دهید 20تا30دقیقه به آرامی بپزد.گلاب و آبلیمو را به مواد اضافه كنید و 5تا7دقیقه بعد شعله را خاموش كنید. 

    سایر نکات

    توجه داشته باشد گلاب شما نباید تلخ باشد،در صورت تمایل به جای یك لیوان آب از نصف لیوان آب و نصف لیوان گلاب استفاده كنید. 

    اگر دوست دارید بعد از سرد شدن مربا آن را میكس كنید یا آنكه آب بیشتری داخل مربا بریزید و اجازه دهید آنقدر بجوشد تا انجیرها كاملا له شود همچنین اگر دوست دارید انجیر كاملا سالم بماند و شیره آن زلال باشد مدت زمان را كمتر كنید و اگر در مدت زمان پخت دانه های انجیر وارد شیره شد میتوانید پس از پخت انجیرها را خارج کنید و شیره را صاف کنید سپس انجیرها را درون شیره صاف شده قرار دهید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید

    بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد ، همچنین انجیر زیاد نرم یا زی

     انجیر سبز برای تهیه مربا مناسب تر از انجیر سیاه میباشد ولی مربا با انجیر سیاه زیباتر و لذیذتر است. 

    توجه داشته باشد در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود..

  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۵/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مربا_زرشك 

    مواد لازم:زرشک تازه ۱ کیلوگرم  .  شکر ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم  .  آب ۵ لیوان  .  وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

    طرز تهیه : زرشک تازه را پاک کرده و چندین بار با اب سرد بشوئید و داخل کاسه بریزید.

    کاسه حاوی زرشک را با اب سرد پر کنید ( اب روی زرشک ها را بپوشاند ) و به مدت ۲ ساعت بگذارید زرشک ها خیس بخورند سپس زرشک ها را ابکشی کنید.

    زرشک های تمیز و ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود ۳۰۰ گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید و به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید تا زرشک ها اب بیندازد.

    درون قابلمه اب بریزید و بگذارید گرم شود سپس باقی مانده شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود ، پس از حل شدن شکر و جوش امدن اب باید مخلوط زرشک و شکر را اضافه کنید ( زرشک را هم نزنید بلکه با تکان دادن قابلمه مواد را مخلوط کنید ).     با حرارت ملایم و در باز بگذارید مربا بجوشد ، وقتی مربا غلیظ شد میتوانید وانیل را اضافه کنید ، ۱ دور با قاشق مواد را مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید ، اجازه دهید مربا خنک شود سپس درون شیشه بریزید و چند روز داخل یخچال قرار دهید سپس مصرف کنید.     

    نکته ها : مربای زرشک حتما باید چند روز داخل یخچال بماند سپس مصرف شود. از مقدار شکر گفته شده میتوانید ۳۰۰ گرم را حذف کنید و تنها ۱ کیلوگرم شکر استفاده کنید که این بستگی به سلیقه شما دارد ، بدلیل ترشی زرشک نیازی به افزودن نيست ...

    انواع مربا

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۵/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مرباي مغز گردوي تازه:

    مغز گردو از پوست درآورده 250 گرم

    شکر نيم کيلو

    آب 2/3 ليوان 

    زعفران آب کرده 1 استکان کوچک

    آبليمو تازه 2 ق.غ

    هل کوبيده در صورت تمايل

    طرز تهيه:گردوهارو از پوست سبز جدا کرده،درون آب ولرم ريخته تا پوسته هاي قهوه اي رو راحتتر جدا کنيم.بعداز يک روز يا چند ساعت(بسته به جنس و تازگي گردو داره) درون قابلمه آب  در حال جوش ريخته و تا يه جوش زد صاف مي کنيم هم مغز پخت ميشه،هم پوسته هارو ميتونين اينطوري جدا کنين.

    شکر رو با آب ميزاريم تا شهد مربا قوام پيدا کنه،آبليمو هم اضافه کرده وقتي شهد قوام پيدا کرد گردو را اضافه کرده و بزاريم چند جوش بزنه تا شهد بر مغز گردو بعد زعفران اضافه کرده تا رنگ بگيره.در صورت تمايل ميتونين بجاي زعفران از آب زرشک يا آلبالو براي رنگش استفاده کنين.

    نکته:براي من مقدار آبي که براي شهد استفاده.کردم کم بود اينو از تجربه خودتون استفاده کنين که سفت نشه.

    و اينکه براي جدا شدن پوسته هاي نازک از گردو ميتونين داخل آب نمک بريزين تا زودتر جدابشن،بعدش چندبار تو آب بجوشونين که شوريش گرفته بشه.

  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۵/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دلیل شکرک زدن مربا:

    وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند برای رفع آن کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند.

    .

    چرامربا کپک می زند

    هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.

  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۵/۹/۱۷
    avatar
    z.kh
    کاربر جديد|2

    طرز تهیه مربا و مارمالاد گلابی

    http://ponila.com/post/356936/browse-source-page/

    انواع مربا
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    مربای لیمو ترش


    ما که برای آبلیمو لیمو ترش میخریم اول آبش و میکشیم بعد لیمو ها رو یکی یکی هسته هاشو در میاریم و مرتب میکنیم بعد میریزیم تو قابلمه و آب میریزین روش و شعله رو روشن میکنیم تا جوش بیاد. وقتی جوش اومد و یکم پخته شد آبش و عوض میکنیم. چند بار این کار تکرار میکنیم تا لیمو ها هم پخته بشه هم تلخیش بره. وقتی که دیدین تلخیش کاملا رفته میریزین تو آب سرد و میزارین 1 روز بمونه تو آب. چند بار هم آب و عوض میکنین. حالا شربت و درست میکنین برای 2لیوان شکر 1 لیوان آب . مقدارش هم مونده به لیموهاتون. شربت و که آماده کردین بعد لیمو ها رو یکی یکی میریزین تو شربت و باز بزارین بجوشه و لیمو ها شیره رو جذب کنن. مربای شما آمادست

    انواع مربا
  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۸/۸/۱۹
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه مربای زرشک


    مرباى زرشك
    .
    زرشک تازه: 800 گرم
    شکر: 900 گرم
    وانیل: نصف قاشق چایخوری
    هل: نصف قاشق چایخوری
    آب: جوشیده ولرم: دو لیوان
    .
    زرشک را پاک کرده و خوب بشویید.بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه‌ای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشک‌ها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید.
    نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشک‌ها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.
    بعد از مدتی که مربای شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و
    سپس در ظرفی که می‌خواهید نگهداری کنید بریزید.

    انواع مربا
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان